Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Δωρεά



Συνταξιούχος δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ Κατερίνης – «Ο χαμός του παιδιού μου με οδήγησε σε αυτή την απόφαση»

Ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο δώρισε στο ΕΚΑΒ Κατερίνης η κα Ειρήνη Παρασκευοπούλου στη μνήμη του γιου της που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Η κίνησή της που συγκίνησε τους πάντες αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και έμπνευση.



Ναόμι Κάμπελ: Δώρισε τρόφιμα σε νοσοκομεία της Νέας Υόρκης

H Ναόμι Κάμπελ αποφάσισε να δωρίσει 1.000 καλάθια με τρόφιμα σε πέντε νοσοκομεία σε όλη τη Νέα Υόρκη, τα Mt. Sinai, Montefiore, Harlem Hospital, Coney Island Hospital και Elmhurst Hospital.



Δωρεά 1.000.000 από διάσημο τενίστα για τον κορωνοϊό

1.000.000€ δώρισε ο Novak Djokovic και η σύζυγός του, Jelena, προκειμένου να ενισχύσουν το σύστημα υγείας της Σερβίας, στη μάχη με τον κορωνοϊό.



Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ευχαριστεί τον 93χρονο μετανάστη που δώρισε 600.000 δολάρια

Ευχαριστίες προς τον 93χρονο Θανάση Παλαιολόγου, που αποφάσιε να δωρίσει 600.000 δολάρια στο Πανεπιστημίο Αιγαίου εξέφρασε η πρύτανης του Πανεπιστημίου, Χρυσή Βιτζιλάκη, με ανακοίνωσή της προς τα μέλη της επιστημονικής κοινότητας του ιδρύματος.



Δωρεά 5.000 δολαρίων στην κόρη του Κατσίφα από τους Ηπειρώτες της Αμερικής

Το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδία Αμερικής ομόφωνα αποφάσισε να δώσει μία χορηγία της τάξεως των 5000 δολαρίων στην 13χρονη κόρη του νεαρού Έλληνα ομογενή που σκοτώθηκε από τους πυροβολισμούς της Αλβανικής Αστυνομίας την 28η Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της, Νικόλαο Γκατζογιάννη.



Η οικογένεια του νεκρού επισμηναγού αντί στεφάνων θα δωρίσει τα χρήματα στη Κιβωτό του Κόσμου

Η οικογένεια του άτυχου πιλότου μαχητικών αεροσκαφών επισμηναγού Νικόλαου Βασιλείου που έχασε τη ζωή του το πρωί της Τρίτης κατά τη διάρκεια άσκησης, επιθυμεί στην κηδεία του αντί στεφάνων να πραγματοποιηθεί δωρεά στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου».