Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Η βασίλισσα Ελισάβετ γνώρισε τη Μέγκαν Μαρκλ



Στο παλάτι του Μπάκιγχαμ είχαν την  πρώτη τους άτυπη συνάντηση η Βασίλισσα Ελισάβετ και η  σύντροφος του Πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με δημοσίεμα της Daily Mail, το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει αυτή την συνάντηση μακριά από την δημοσιότητα και γι΄αυτό το ζευγάρι εισήλθε στο παλάτι με αμάξι με φιμέ τζάμια.

Η Βασίλισσα γνώρισε την σύντροφο του εγγονού του την περασμένη Πέμπτη με το πρόσχημα ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα πάει εκεί για να πιει τσάι με την Βασίλισσα.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, η Μέγκαν Μαρκλ δεν ξεναγήθηκε στο παλάτι, αλλά πήγε κατευθείαν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο της Βασίλισσας στον πρώτο όροφο με θέα τους κήπους του παλατιού.

Η συνάντηση δεν διήρκησε πολύ, με την Αμερικανίδα ηθοποιό να κάθεται μαζί με την Βασίλισσα για περίπου μία ώρα.

Σύμφωνα με άτομα από το Παλάτι, ο Χάρι είχε κάνει μία νύξη στην Βασίλισσα Ελισάβετ για την Μέγκαν Μαρκλ από το καλοκαίρι, αναφέροντας της πως θα ήθελε πολύ να της την γνωρίσει.

Η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να έχει γνωρίσει ήδη τον Πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα, με τον πρώτο να είναι εντυπωσιασμένος από την γνωριμία τους.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως το μόνο ερώτημα που απομένει για τον αρραβώνα είναι πότε θα γίνει, τονίζοντας με σιγουριά πως το ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του, καθώς ο Πρίγκιπας Χάρι νιώθει πως βρήκε την πρώτη του αληθινή αγάπη.

Το ίδιο άλλωστε είχε πει και η ηθοποιός στην συνέντευξή της στο Vanity Fair, τονίζοντας πως είναι είναι ζευγάρι και πως είναι ερωτευμένη, με αποτέλεσμα να γίνει η πρώτη σύντροφος Πρίγκιπα στην Βρετανία που κάνει δημόσια δήλωση πριν τον αρραβώνα.