Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Μέγκαν Μαρκλ



Η Μέγκαν Μαρκλ τιμά τη Γιορτή της Μητέρας – Συμμετέχει σε φιλανθρωπική καμπάνια

Η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την Αμπιγκέιλ Σπένσερ και την ιδρύτρια του οργανισμού «Alliance of Moms», Κέλι ΜακΚι Ζαίφεν στη νέα της πρωτοβουλία με αφορμή για τη Γιορτή της Μητέρας.



Η Μέγκαν Μαρκλ λάνσαρε το πρώτο προϊόν της νέας της επιχείρησης με μαρμελάδες

Η Μέγκαν Μαρκλ λάνσαρε το πρώτο προϊόν της νέας της επιχείρησης «American Riviera Orchard», στέλνοντας σε 50 influencers και φίλους της ένα βάζο με μαρμελάδα φράουλα.

Η σχεδιάστρια μόδας Τρέισι Ρόμπινς και η socialite Ντελφίνα Μπαλκιέρ είναι μεταξύ αυτών που δημοσίευσαν σήμερα μια φωτογραφία του προϊόντος στα Instagram Stories τους.



Η Μέγκαν Μαρκλ διάβασε τα αγαπημένα της παραμύθια σε μικρούς ασθενείς

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μία γλυκιά έκπληξη στους μικρούς ασθενείς του Νοσοκομείου Παίδων στο Λος ‘Αντζελες (CHLA) για τη στήριξη της ετήσιας εκστρατείας «Make March Matter».



Η Μέγκαν Μαρκλ προκαλεί για άλλη μία φορά τους Βρετανούς

Τα αρνητικά νέα από Παλάτι του Μπάκιγχαμ τους τελευταίους μήνες, διαδέχονται το ένα το άλλο. Μετά τις ανακοινώσεις για τον καρκίνο του βασιλιά Καρόλου αλλά και την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, χωρίς να δοθούν λεπτομέρειες, της Κέιτ Μίντλετον, τα γεγονότα σίγουρα δεν είναι ευχάριστα.



Το «Suits» συνεχίζει να σαρώνει σε τηλεθέαση. Η αντίδραση της Μέγκαν Μάρκλ

Η σειρά που πρωταγωνιστούσε η Μέγκαν Μαρκλ πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι «Suits» συνεχίζει να σαρώνει σε θεαματικότητα, κάτι που ούτε η ίδια η Μαρκλ δεν μπορεί να εξηγήσει. Το «Suits» του USA Network, έχει πλέον ξεπεράσει τα 45 δισεκατομμύρια λεπτά ροής τόσο στο Netflix και όσο και στο Peacock σύμφωνα με τη Nielsen.



Η βρετανική δικαιοσύνη δικαίωσε πλήρως τη Μέγκαν Μαρκλ

Η βρετανική δικαιοσύνη απεφάνθη σήμερα ότι η Μέγκαν Μάρκλ είναι κάτοχος όλων των συγγραφικών δικαιωμάτων μιας επιστολής που έστειλε στον πατέρα της Τόμας, δικαιώνοντάς την πλήρως στη δίκη της ενάντια στη βρετανική ταμπλόιντ Mail on Sunday, που είχε δημοσιεύσει την αλληλογραφία της.