Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

χαρι



Η Μέγκαν Μαρκλ λάνσαρε το πρώτο προϊόν της νέας της επιχείρησης με μαρμελάδες

Η Μέγκαν Μαρκλ λάνσαρε το πρώτο προϊόν της νέας της επιχείρησης «American Riviera Orchard», στέλνοντας σε 50 influencers και φίλους της ένα βάζο με μαρμελάδα φράουλα.

Η σχεδιάστρια μόδας Τρέισι Ρόμπινς και η socialite Ντελφίνα Μπαλκιέρ είναι μεταξύ αυτών που δημοσίευσαν σήμερα μια φωτογραφία του προϊόντος στα Instagram Stories τους.



Ο βασιλιάς Κάρολος μετανιώνει για τον Χάρι

Ο βασιλιάς Κάρολος μετάνιωσεγια τον τρόπο που μεγάλωσε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον πρίγκιπα Χάρι.  «Τα πήγαιναν απίστευτα καλά. Νομίζω ότι ο Κάρολος μάλλον μετανιώνει που δεν ήταν αυστηρός με τον Χάρι και τον Ουίλιαμ», δήλωσε η ειδική σε θέματα του παλατιού Ίνγκριντ Σιούαρντ, στο «Fox News Digital»



Χάρι και Μέγκαν καρφώνουν την Κέιτ Μίντλετον για Photoshop

Το αποτυχημένο photoshop της Κέιτ Μίντλετον χλευάστηκε από το ζεύγος Χάρι και Μέγκαν, που έχουν μετακομίσει μόνιμα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες,  το ζευγάρι του Σάσεξ έψαχνε ευκαιρία να επιτεθεί στο Παλάτι και τη βρήκε από την γκάφα της Κέιτ.



Πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα Xάρι και της Μέγκαν Μαρκλ μετά τη διάγνωση του Καρόλου με καρκίνο

Η πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ (Μeghan Markle) γιόρτασαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο χιονοδρομικό κέντρο Whistler του Καναδά, λίγες ώρες μετά την παρουσίαση της νέας τους ιστοσελίδας με τον τίτλο «Σάσσεξ». Πρόκειται για την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο.



Διέρρευσε η ταυτότητα του ατόμου που σχολίασε ρατσιστικά το γιο του Χάρι και της Μέγκαν

Σε αναταραχή βρίσκεται για ακόμη μια φορά η βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου κι αυτή τη φορά πρόκειται για την αποκάλυψη της ταυτότητας αυτού που σχολίασε με ρατσιστικό ύφος το χρώμα του δέρματος του Άρτσι, γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.



Η αντίδραση του βασιλιά Καρόλου στον πρίγκιπα Χάρι μετά την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ του Netflix – «Τον ανόητο»

Αύριο, Τρίτη (28/11), αναμένεται να κυκλοφορήσει το τελευταίο της σειράς βιβλίων, που έχουν γραφτεί για τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας. Ο δημοσιογράφος Όμιντ Σκόμπι, που το υπογράφει, είναι γνωστός ρεπόρτερ του παλατιού και ειδικεύτηκε στα του δούκα και της δούκισσας του Σάσσεξ.