Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

παλατι



Δεν αναμένεται να επιστρέψει στις εργασίες της η Κέιτ Μίντλεντον

Η Κέιτ Μίντλετον έχει αφοσιωθεί πλέον στην οικογένειά της, με το παλάτι να δέχεται δεκάδες χιλιάδες ευχετήριες κάρτες, μετά την αποκάλυψή της πως έχει καρκίνο, όπως αναφέρει η «Mail».



Το νέο πορτρέτο της Κέιτ Μίντλετον προκαλεί αντιδράσεις

Ένα νέο πορτρέτο της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, προκαλεί ανάμεικτες αντιδράσεις στο διαδίκτυο, μόλις μία εβδομάδα μετά τα αποκαλυπτήρια του επίσημου πορτρέτου του βασιλιά Καρόλου Γ’, αναφέρει το ABC News.



Ετοιμάζονται για την κηδεία Καρόλου και την επιχείρηση «γέφυρα Μενάι» – «Ο βασιλιάς είναι πολύ άρρωστος»

Δεν είναι καλά τα νέα για τον βασιλιά Κάρολο καθώς σύμφωνα με το αμερικανικό «Daily Beast» η κατάσταση της υγείας του 75χρονου μονάρχη δεν είναι «καλή».



«Πόλεμος» της μαρμελάδας ανάμεσα στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ και τη Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε 50 βάζα μαρμελάδας σε γνωστούς influencers, την ώρα το παλάτι του Μπάκιγχαμ προωθεί τη δική του μαρμελάδα φράουλας. Κάπως έτσι ξεκίνησε ο… «πόλεμος» της μαρμελάδας.



Αυτός είναι ο λόγος που κανένας βασιλιάς δε θέλει να μείνει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ

Tο μεγαλοπρεπές παλάτι του Μπάκιγχαμ μπορεί κάθε χρόνο να το επισκέπτονται εκατομμύρια άνθρωποι ωστόσο κανένας βασιλιάς δεν θέλει πραγματικά να ζει εκεί.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ είναι η επίσημη κατοικία του μονάρχη από το 1837 αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι το αγαπημένο σπίτι για τους βασιλιάδες και τις βασίλισσες.



Daily Mail: Η Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να αποκαλύψει πως έχει καρκίνο, γιατί εκβιάστηκε

Στον ισχυρισμό ότι η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, αφού απειλήθηκε από αγνώστους ότι θα διαδώσουν τα γραφόμενα στον ιατρικό της φάκελο, προέβη η βρετανική «Daily Mail».