Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 -

βασίλισσαΑυτά θα συμβούν όταν μείνει κενός ο θρόνος της βασίλισσας Ελισάβετ

Δείτε παρακάτω τι θα συμβεί, όταν αποσυρθεί η βασίλισσα Ελισάβετ από τον θρόνο της.

1. Πρίγκιπας ΚάρολοςΣυγκινεί η Βασίλισσα Ελισάβετ με το Χριστουγενιάτικο μήνυμα

Το μοναδικό πράγμα που πολλοί άνθρωποι θέλουν για τα φετινά Χριστούγεννα είναι μια απλή αγκαλιά, είπε η βασίλισσα Ελισάβετ στο ετήσιο μήνυμά της προς τους Βρετανούς, επισημαίνοντας πόσο δύσκολη είναι η περίοδος αυτή για εκείνους που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα από την πανδημία ή χωρίστηκαν από τις οικογένειές τους λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της Covid-19.Η Βασίλισσα Ελισάβετ θα δει για πρώτη φορά το δισέγγονό της

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' της Βρετανίας πρόκειται να δει σήμερα για πρώτη φορά το νέο της δισέγγονο. Δεν αποκλείεται να γίνει γνωστό και το όνομά του.

 Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Μισέλ Ομπάμα είχε αγκαλιάσει τη βασίλισσα Ελισάβετ

Ήταν το 2009, όταν το ζεύγος Ομπάμα πραγματοποίησε επίσκεψη στο Μπάκιγχαμ. Και, τότε, είχε προκαλέσει αίσθηση και είχε συζητηθεί έντονα η κίνηση της πρώην Πρώτης κυρίας των ΗΠΑ να περάσει το χέρι της γύρω από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

 Βασίλισσα Ελισάβετ και πρίγκιπας Χάρι καυγάδισαν για τη «δύσκολη» Μέγκαν Μαρκλ πριν το γάμο

Ο γάμος τους έμοιαζε ιδανικός. Όταν ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να νυμφευθεί την κοινή -αλλά πασίγνωστη, ένεκα του επαγγέλματός της ως ηθοποιού- θνητή Μέγκαν Μαρκλ, όλα έδειχναν κάτι παραπάνω από αρμονικά, ευτυχισμένα και βγαλμένα από ρομαντική ταινίαΠαντρεύεται η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ! Ανοιχτός γάμος για την πριγκίπισσα Ευγενία!

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να τελειώσουν οι ετοιμασίες από το γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle και το παλάτι του Windsor ετοιμάζεται για νέα ευχάριστα γεγονότα. Η βασιλική οικογένεια θα βρεθεί καλεσμένη σε ένα ακόμη γάμο, αφού στις 12 Οκτωβρίου παντρεύεται η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, η πριγκίπισσα Ευγενία τον εκλεκτό της καρδιάς της!