Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Η κοπέλα που γεννήθηκε με εκατοντάδες ελιές σπάει τις προκαταλήψεις και στοχεύει στον τίτλο της Μις Υφήλιος



Όπως έχουμε πει πολλές φορές η ομορφιά είναι υποκειμενική και κάθε άνθρωπος διαθέτει τη δική του με αποτέλεσμα να ξεχωρίζει!

Ορισμένες από τις παραπάνω προκαταλήψεις φαίνεται πως προσπαθεί να εξαλείψει η 20χρονη Εβίτα Ντελμούντο, με την απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα για να εκπροσωπήσει τη Μαλαισία στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

Η Ντελμούντο που κατάγεται από από τη Σαμπά της βορειοανατολικής Μαλαισίας, γεννήθηκε με το σώμα και το πρόσωπο της γεμάτο από ευμεγέθης μαύρες και καφετί ελιές, καθώς και μ' ένα μεγάλο σημάδι στον λαιμό και τους ώμους της. Για τα σημάδια αυτά, μάλιστα, είχε πέσει πολλές φορές θύμα bullying στην διάρκεια της παιδικής της ηλικίας. Σύμφωνα με τα όσα γράφει τουλάχιστον η DailyMail, οι συμμαθητές της στο σχολείο την αποκαλούσαν «τέρας» ή χρησιμοποιούσαν χαρακτηρισμούς όπως «μπισκότο με κομμάτια σοκολάτας», γεγονός που την έκανε πολύ ντροπαλή και εσωστρεφή καθώς μεγάλωνε.

«Στο δημοτικό σχολείο, κανείς δεν ήθελε να είναι φίλος μου. Θυμάμαι πως ένας δάσκαλος είχε ζητήσει από δύο κορίτσια να μου κάνουν παρέα την ώρα του διαλείμματος, τα οποία ψιθύριζαν μεταξύ τους "γιατί πρέπει να της συμπεριφερόμαστε σαν να είναι πριγκίπισσα;" είχε δηλώσει σε μια συνέντευξη της. Το να προσπαθεί κάποιος να ξεπεράσει τις ανασφάλειες που έχει με την εικόνα του είναι δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους, όταν όμως επιχειρείς να το κάνεις σ' έναν ανταγωνιστικό χώρο όπως τα καλλιστεία ομορφιάς, τότε αυτό είναι πραγματικά αξιέπαινο.

«Έμαθα να αποδέχομαι τα εκ γενετής μου σημάδια και να αγαπάω τον εαυτό μου. Σιγά σιγά βρήκα την αυτοπεποίθηση να προβάλω αυτό που με κάνει μοναδική». Η 20χρονη έβαλε υποψηφιότητα για Μις Υφήλιος στις 17 Ιουνίου και περιμένει τα αποτελέσματα για το αν πέρασε ή όχι στον δεύτερο γύρο του διαγωνισμού. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρει σε αυτή την προσπάθεια, η Ντελμούντο διαβεβαίωσε τους πάνω από 42.000 ακόλουθους της στο Instagram ότι δεν πρόκειται να χάσει το κουράγιο της.