Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

μις υφηλιος



Η κοπέλα που γεννήθηκε με εκατοντάδες ελιές σπάει τις προκαταλήψεις και στοχεύει στον τίτλο της Μις Υφήλιος

Όπως έχουμε πει πολλές φορές η ομορφιά είναι υποκειμενική και κάθε άνθρωπος διαθέτει τη δική του με αποτέλεσμα να ξεχωρίζει!

Ορισμένες από τις παραπάνω προκαταλήψεις φαίνεται πως προσπαθεί να εξαλείψει η 20χρονη Εβίτα Ντελμούντο, με την απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα για να εκπροσωπήσει τη Μαλαισία στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος.



Μις Υφήλιος 2017: Γαλλίδα η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου!

Μια 24χρονη από το Παρίσι κέρδισε τον τίτλο της Μις Υφηλίου σε μια τρίωρη εκδήλωση στη Μανίλα η οποία ήταν αφιερωμένη στην διαφορετικότητα και την υπερνίκηση των εμποδίων της ζωής, νικώντας άλλες 85 υποψηφίους από όλο τον κόσμο.

Η Ίρις Μιτενέρ, η οποία σπουδάζει οδοντική χειρουργική, κέρδισε τον ετήσιο διαγωνισμό που φιλοξενήθηκε για τρίτη φορά από τις Φιλιππίνες.



Τζιχαντιστές προαναγγέλλουν επίθεση για τα καλλιστεία Μις Υφήλιος

Θέτουν στο στόχαστρό τους τη Δύση, σχεδιάζουν φονικές επιθέσεις σε ευρωπαϊκές χώρες με σκοπό να εξουδετερώσουν όσους «άπιστους» μπορούν στο όνομα της τζιχάντ και υπό τις προσταγές του επικεφαλής τους, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.



Τρομερή γκάφα στα Miss Universe 2015: Εκαναν λάθος στέψη! (Βίντεο)

Το Miss Universe 2015 πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ, όμως τα ευτράπελα δεν έλειψαν από το διαγωνισμό ομορφιάς. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής και γνωστός κωμικός Steve Harvey, προχώρησε σε μία άνευ προηγουμένου γκάφα, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.



Τραγωδία στις ΗΠΑ: Οχημα παρέσυρε πεζούς κοντά στο ξενοδοχείο που διεξάγονταν τα «Μις Υφήλιος» - 1 νεκρός, 14 τραυματίες

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και 14 τραυματίστηκαν χθες το βράδυ σε ένα, όπως το περιέγραψε η αστυνομία του Λας Βέγκας, "σημαντικό δυστύχημα" που σημειώθηκε κοντά στο ξενοδοχείο και καζίνο στο οποίο διεξάγονταν τα καλλιστεία για τη Μις Υφήλιο, σύμφωνα με αξιωματούχους.