Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

κοπέλα



Φολέγανδρος: Κακώσεις στο κεφάλι της Γαρυφαλλιάς

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τις αρχές, που έχουν αναλάβει να λύσουν το μυστήριο της φρικτής δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, καθώς σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, η σορός φέρει κακώσεις που άλλες είναι ξεκάθαρο πως προκλήθηκαν κατά την πτώση στα βράχια και άλλες θέλουν επιπλέον εξήγηση.



Λαμία: Έντεκα χρόνια φυλακή σε 40χρονο για το άγριο μαχαίρωμα νεαρής κοπέλας το 2018

Έντεκα χρόνια ποινή κάθειρξης επέβαλλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λιβαδειάς στον 40χρονο Λαμιώτη, που τον Σεπτέμβριο του 2018 τραυμάτισε βαρύτατα με δύο μαχαίρια μια νέα κοπέλα, τη Μαρία, που βοηθούσε στο σπίτι της αδερφής του, τα ανήλικα ανήψια του.



Κοπέλα ανεβασμένη σε ταράτσα στα Ιωάννινα απειλεί άτι θα πέσει στο κενό

Μεγάλη αναστάτωση και κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στο κέντρο των Ιωαννίνων, καθώς μία νεαρή γυναίκα απειλεί να αυτοκτονήσει.

Η κοπέλα έχει ανέβει στην ταράτσα πενταώροφης πολυκατοικίας και απειλεί να πέσει στο κενό.



Σκωτία: 21χρονη κρατούμενη αυτοκτόνησε - Δεν άντεξε τα καψόνια στη φυλακή

Μία 21χρονη κρατούμενη, ανέδειξε την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στις φυλακές της Σκωτίας όταν έβαλε τέλος στη ζωή της μετά τα συστηματικά καψόνια που δεχόταν, με αποκορύφωμα τον εξαναγκασμό της να παρελάσει γυμνή.

 

Φωτοβολίδα χτύπησε στο πρόσωπο 19χρονη στην πορεία για τον Φύσσα (βίντεο)

Επεισόδια ξέσπασαν στο κέντρο του Αγρινίου, στην πορεία που έγινε στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Μία 19χρονη τραυματίστηκε στο πρόσωπο, από φωτοβολίδα ευθείας βολής. Η νεαρή, που καθόταν σε παγκάκι στην πλατεία Δημοκρατίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, έχοντας χάσει αρκετό αίμα.