Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Η Ιβάνκα μειώνει τους φόρους των νταντάδων!



Aκριβή είναι η φύλαξη των παιδιών για τους πλούσιους και εν πολλοίς εκατομμυριούχους Αμερικανούς, σύμφωνα με την κυβέρνηση Τραμπ!

Για τον λόγο αυτόν, η «ισχυρή κόρη» των Ηνωμένων Πολιτειών, Ιβάνκα Τραμπ, η κόρη του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ, ανέλαβε να αποκαταστήσει τη μεγάλη αυτή αδικία, καταθέτοντας πρόταση για τη μείωση του φόρου που αναλογεί στους μισθούς των... νταντάδων, προκειμένου να μην «ματώνει» άλλο η τσέπη των λεφτάδων της Αμερικής.

Η κόρη του Αμερικανού προέδρου, Ιβάνκα, κάλεσε το Κογκρέσο να ψηφίσει τη μείωση της φορολογίας στους μισθούς των νταντάδων, για όσους έχουν υψηλά εισοδήματα, καθώς θεωρεί το ποσοστό που αποδίδεται μεγάλο και εν πολλοίς άδικο. Η 35χρονη που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο πλευρό του πατέρα της, πρότεινε την αφαίρεση των εξόδων φροντίδας των παιδιών για όσα ζευγάρια έχουν 500.000 δολάρια εισόδημα ή 250.000 δολάρια τον χρόνο για μονογονεϊκή οικογένεια, ώστε να μην επιβαρύνονται περαιτέρω.

Η Ιβάνκα, μάλιστα, πρότεινε την αφαίρεση του 40% του ποσού που καταβάλλεται στις νταντάδες, ήτοι για κάθε 1.000 δολάρια, η οικογένεια θα λαμβάνει επιστροφή 400 δολάρια για τα υψηλά εισοδήματα και 15% έκπτωση, για τα μικρότερα εισοδήματα. Το συνολικό κόστος της πρότασης που κατέθεσε η Ιβάνκα Τραμπ, σημαίνει ότι το αμερικανικό κράτος θα εισπράξει 500 δισ. δολάρια λιγότερα σε βάθος δεκαετίας, ενώ το σχέδιό της τυγχάνει της υποστήριξης της Ντίνα Πάουελ, η οποία είναι εκ των βασικών οικονομικών συμβούλων του Ντόναλντ Τραμπ.