Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

σχέδιο



Τουρκία για Γάζα: «Το σχέδιο ρίψης ανθρωπιστικής βοήθειας δεν αποτελεί τη λύση του προβλήματος»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκπροσώπου του υπουργείου Εξωτερικών, η Τουρκία θεωρεί θετικές εξελίξεις τη ρίψη εφοδίων ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα και το σχέδιο παράδοσης βοήθειας μέσω θαλάσσιας οδού, αλλά εκτιμά ότι δεν αρκούν για να λύσουν το βασικό πρόβλημα.



Ο Μαρκ Τζέικομπς εξηγεί γιατί κατέγραψε το λίφτινγκ του στο Instagram

Έντονη υπήρξε η συζήτηση γύρω από το πρόσωπο του Μαρκ Τζέικομπς (Marc Jacobs) το τελευταίο διάστημα, ύστερα και από την τελευταία του εμφάνιση μετά το λίφτινγκ που έκανε.



Το εναλλακτικό σχέδιο των πλουσίων σε καιρούς πανδημίας - Σε ποιες χώρες καταφεύγουν

Την τελευταία δεκαετία το βασικότερο κίνητρο για την απόκτηση χρυσής βίζας και μέσω αυτής νέου διαβατηρίου ήταν η ελευθερία των μετακινήσεων, οι φορολογικές ελαφρύνσεις, οι καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και εκπαίδευσης, οι δημοκρατικές ελευθερίες, τα εμπορικά συμφέροντα.



Έκθεση σχεδίου- εικονογράφισης : "Anverso & Reverso" της Alexandra Semenova

 

Η Αλεξάνδρα Σεμένοβα από τη Μόσχα παρουσιάζει στην ατομική της έκθεση στην Αθήνα έργα της εμπνευσμένα από την ποίηση των Καβάφη, Μπόρχες, Κορτάσαρ, Γιέητς, Ρίλκε, Μπρόντσκυ και Μάντελσταμ και τη σχέση τους με τις εντυπώσεις της εικαστικού από την Ελλάδα. 



Χρήστος Παυλίδης: Από φοιτητής στην Κοζάνη στο σχεδιαστικό κέντρο της Ferrari

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα «αστέρια» στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, που κάθε ημέρα, μέχρι τις 17 Μαρτίου, θα δέχεται δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες. Βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο του μεγαλύτερου motor show στον κόσμο και έχει σήμα το θρυλικό cavalino, που αγαπούν όσοι στον κόσμο μαθαίνουν για τη σπορ αυτοκίνηση. Πρόκειται για τη νέα Ferrari F8 Tributo.



Ειδικό σχέδιο αστυνόμευσης για τη Μύκονο εκπονεί η ΕΛΑΣ

Μετά απο συνάντηση του δημάρχου Μυκόνου Κωνσταντίνου Κουκά με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη και το νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει ειδικός σχεδιασμός για την αστυνόμευση του νησιού.