Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ιβάνκα Τράμπ



Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε την Ιβάνκα Τραμπ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο Νταβός όπου στο περιθώριο των επίσημων επαφών του με πολιτικούς ηγέτες και επιχειρηματικούς παράγοντες, συναντήθηκε και με την Ιβάνκα Τραμπ.

Κυριάκος Μητσοτάκης και Ιβάνκα Τραμπ, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες και το βίντεο είχαν μία θερμή συνάντηση με χαμόγελα ενώ έπιασαν για λίγο τη κουβέντα.



Το απροσδόκητο όνομα που κυκλοφορεί για την ηγεσία της Παγκόσμιας Τράπεζας

Την παραίτησή του ανακοίνωση πριν λίγες ημέρες ο επί έξι χρόνια πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζα Τζιμ Γιονγκ Κιμ, πυροδοτώντας πλήθος σεναρίων και πλούσια ονοματολογία για τους πιθανούς διαδόχους του.



Το μήνυμα της Ιβάνκα για το μακελειό στη συναγωγή: Να ενωθούμε εναντίον του μίσους και του Κακού

Η Αμερική είναι «ισχυρότερη» από τις ενέργειες ενός «διεστραμμένου και δογματικού αντισημίτη» δήλωσε η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ Ιβάνκα Τραμπ, που έχει ασπασθεί τον ιουδαϊσμό, στον απόηχο της φονικής ένοπλης επίθεσης σήμερα σε μια συναγωγή στο Πίτσμπουργκ.



Ιβάνκα εναντίον Ντόναλντ για διαχωρισμό οικογενειών μεταναστών: «Κι εγώ είμαι κόρη μίας μετανάστριας»

Ο Λευκός Οίκος του Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι συνηθισμένος καθώς δείχνει να βρίσκεται σε μία διαρκή ζύμωση κι αναταραχή. Μέχρι και η ίδια η κόρη του Προέδρου πετάει «καρφιά» εναντίον του για την πολιτική διαχωρισμού των οικογενειών, υπενθυμίζοντάς του πως και η ίδια είναι κόρη μετανάστριας. 



Απογοητεύτηκε ο Τράμπ από την Ιβάνκα και τον Τζάρεντ - Σκέφτεται να τους απολύσει

Απογοητευμένος φαίνεται πως είναι ο Ντόναλντ Τραμπ από τον γαμπρό του, Τζάρεντ Κούσνερ και την κόρη του Ιβάνκα, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.



ΗΠΑ: Στο επίκεντρο έρευνας του FBI η Ιβάνκα Τραμπ

Στελέχη της υπηρεσίας αντικατασκοπείας του FBI διεξάγουν έρευνα για μία από τις διεθνείς επιχειρηματικές συμφωνίες που έχει υπογράψει η Ιβάνκα Τραμπ μεταδίδει το CNN, επικαλούμενο δύο πηγές που έχουν λάβει γνώση των εξελίξεων.