Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Απογοητεύτηκε ο Τράμπ από την Ιβάνκα και τον Τζάρεντ - Σκέφτεται να τους απολύσει



Απογοητευμένος φαίνεται πως είναι ο Ντόναλντ Τραμπ από τον γαμπρό του, Τζάρεντ Κούσνερ και την κόρη του Ιβάνκα, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times.

Οι δύο ανώτεροι σύμβουλοι βρίσκονται επίσης στο στόχαστρο του αρχηγού του Λευκού Οίκου, Τζον Κέλι, που προσπαθεί να διατηρήσει την τάξη σε μια κατά τα άλλα χαοτική δυτική πτέρυγα.

Σύμφωνα με δύο άτομα κοντά στον Τραμπ, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος από τον Κούσνερ, που υπήρξε αντικείμενο μιας σειράς αρνητικών θεμάτων τις τελευταίες ημέρες – από μια πιθανή παραβίαση του Hatch Act, μέχρι ένα δημοσίευμα που ανέφερε ότι τέσσερις χώρες είχαν προσπαθήσει να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες του. Οι απόψεις του Τραμπ σχετικά με τον Κούσνερ κυμαίνονται από θλιβερές μέχρι ενοχλητικές αναφέρουν οι New York Times.

Και η Ιβάνκα όμως, δεν έχει ξεφύγει από την οργή του Τραμπ, σύμφωνα με την εφημερίδα. Αλλά πατά το γεγονός πως τους έχει πει να συνεχίσουν τη δουλειά τους, οι πηγές λένε πως ο Τραμπ ζήτησε κρυφά από τον Κέλι βοήθεια για να τους απομακρύνει από το Λευκό Οίκο.

Την ίδια ώρα και ο Κέλι είναι απογοητευμένος από την κόρη του Αμερικανού Προέδρου, της οποίας το πρόσφατο διπλωματικό ταξίδι στη Νότια Κορέα κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Αγώνων, επέστησε έντονη κριτική. Ως πρώην αρχηγός του Ναυτικού, ο Κέλι φέρεται να διαφωνεί έντονα με την ελεύθερη πρόσβαση που έχει η Ιβάνκα με τον πατέρα της.

Τα συναισθήματα φαίνεται πως είναι αμοιβαία, καθώς η κόρη του προέδρου ετοιμάζεται για μια «άγρια» μάχη με τον Κέλι. Ένας υπάλληλος του Λευκού Οίκου, που είναι γνώστης της κατάστασης, δήλωσε ότι μετά την χιονοστιβάδα των δημοσιεύματων σχετικά με τον Κούσνερ, τα μέλη της οικογένειας του Τραμπ θεωρούν πως ο Κέλι δεν τους προστατεύει επαρκώς.

«Ο Τζάρεντ με την Ιβάνκα και τον Κέλι ετοιμάζονται για μια επική μάχη. Δύο αντίπαλες πλευρές, μόνο ο ένας θα επιβιώσει» ανέφερε η πηγή.