Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

τραμπ



Ντόναλντ Τράμπ: Είπε να πάρει έναν υπνάκο στο δικαστήριο και έγινε viral

Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να αποκοιμήθηκε στο δικαστήριο την πρώτη ημέρα της πολύκροτης δίκης του. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε νυσταγμένος τη Δευτέρα στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς οι δικηγόροι του είχαν έδιναν μάχη με τους εισαγγελείς σχετικά με ποιες αποδεικτικές πράξεις θα είναι αποδεκτές.



Ο Τραμπ πρόκειται να αποκαλύψει σήμερα τις προτάσεις του στο θέμα των αμβλώσεων

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα παρουσιάσει σήμερα τις πολυαναμενόμενες προτάσεις του για την άμβλωση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η πρότασή του θα αποτελεί έναν συμβιβασμό, ο οποίος είναι πιθανό να προκαλέσει αντιδράσεις τόσο στους αντιπάλους όσο και στους υποστηρικτές του δικαιώματος αυτού των γυναικών.



Το Ισραήλ χάνει τον επικοινωνιακό πόλεμο, λέει ο Τραμπ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εκτίμησε ότι το Ισραήλ «χάνει τον επικοινωνιακό πόλεμο» στη Γάζα και θα ήταν «προς το συμφέρον του» να τελειώσει ο πόλεμος «γρήγορα». «Το Ισραήλ έχει αρχίσει να χάνει εντελώς τον επικοινωνιακό πόλεμο», δήλωσε ο Τραμπ σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε χθες Πέμπτη από την εκπομπή The Hugh Hewitt Show.



Νέο γλωσσικό ολίσθημα του Τ.Μπάιντεν: Είπε «στρείδια» αντί για «πασχαλινά λαγουδάκια»

Σε νέο γλωσσικό ολίσθημα έπεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, κατά την πασχαλινή γιορτή στον κήπο του Λευκού Οίκου.



Ο λαϊκισμός βλάπτει σοβαρά την οικονομία – Καταλύτης για την επιτυχία του οι οικονομικές κρίσεις

Τις επιπτώσεις των πολιτικών των «λαϊκιστών ηγετών» στις οικονομίες των χωρών εξετάζει κείμενο της «Deutsche Welle», που φέρνει σαν παραδείγματα τον τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Βίκτορ Ορμπάν της Ουγγαρίας, τον Χαβιέρ Μιλέι της Αργεντινής και τον πρώην πρόεδρο και εκ νέου υποψήφιο, Ντόναλντ Τραμπ, στις ΗΠΑ.



Ποιοι επηρεάζονται από το μήνυμα του Μπάιντεν ότι «ο Τραμπ απειλεί τη δημοκρατία» – Τι αποκαλύπτει νέα δημοσκόπηση

«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι απειλή για τη δημοκρατία» αναφέρει σε ένα από τα κεντρικά του μηνύματα ενόψει της προεκλογικής του εκστρατείας ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος διεκδικεί εκ νέου τα ηνία της χώρας. Το εν λόγω, όμως, μήνυμα φαίνεται, σύμφωνα με δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos, να έχει απήχηση σε λιγότερους μαύρους ψηφοφόρους και σε εκείνους που δεν έχουν πανεπιστημιακή εκπαίδευση