Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Λευκός Οίκος



Η Μαράια Κάρεϊ επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο και φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον Τζο Μπάιντεν

Η Μαράια Κάρεϊ η οποία θεωρείται και η «Βασίλισσα των Χριστουγέννων» λόγω της ερμηνείας της «All i want for Christmas is you» συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν στο οβάλ γραφείο, αλλά και με την Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις.



Στον Λευκό Οίκο τα βλέμματα: Τι θα συζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ντόναλντ Τραμπ

Το κατώφλι του Λευκού Οίκου θα περάσει στις 21.00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για το πολυαναμενόμενο ραντεβού του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, που θα λάβει χώρα σε μία κρίσιμη συγκυρία για τα εθνικά ζητήματα.



Στον Λευκό Οίκο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Εφτασε περίπου στις 7 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος) στον Λευκό Οίκο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την σχεδόν τετράωρη κρίσιμη συνάντησή του με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.



Ο νέος Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας της Αμερικής είναι Έλληνας

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, τοποθέτησε στην θέση του επικεφαλής τεχνολογίας των ΗΠΑ, τον Έλληνoαμερικανό Μιχάλη Κράτσιο. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά κατά την Προεδρία Τραμπ, που οι ΗΠΑ θα έχουν έναν Chief Technology Officer.



Ένας Έλληνας επιλογή του Τραμπ για Chief Technology Officer

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Για πρώτη φορά κατά την Προεδρία Τραμπ, οι ΗΠΑ θα έχουν έναν Chief Technology Officer (Γενικό Διευθυντή Τεχνολογίας – CTO), επεσήμανε το «Bloomberg Businessweek» επικαλούμενο πηγή από τον Λευκό Οίκο, αναφέροντας ότι αυτός πρόκειται να είναι ο ελληνικής καταγωγής Μάικλ Κράτσιος (Michael John Kotsakas Kratsios), πρώην επενδυτής, ο οποίος υπηρετεί ως αναπληρωτή



Χωρίς «φως στο τούνελ» το «shutdown» στις ΗΠΑ

Απέτυχαν εκ νέου οι διαπραγματεύσεις Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων για να δοθεί τέλος στην αναστολή λειτουργίας υπηρεσιών του ομοσπονδιακού κράτους, η οποία θα παραταθεί τουλάχιστον μέχρι την άλλη εβδομάδα.