Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Συγκέντρωση με κεριά σήμερα στο Σύνταγμα για τους νεκρούς στο Μάτι



Συγκέντρωση προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων που άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά της περασμένης Δευτέρας, θα πραγματοποιεί απόψε στην πλατεία Συντάγματος.

Τη συγκέντρωση οργανώνει ο 39χρονος μπασκετμπολίστας Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media ζήτησε από τους διαδικτυακούς και όχι μόνο, φίλους του, να συγκεντρωθούν στις 9 το βράδυ της Δευτέρας στην πλατεία Συντάγματος.

«Ως άνθρωπος του αθλητισμού τα τελευταία 25 χρόνια και επειδή πραγματικά δεν αντέχω άλλο θέλω να διοργανώσω από μόνος μου το εξής... Μια πορεία στο κέντρο της Αθήνας με κεράκια να φωτίσουμε τον ουρανό και τις ψυχές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν τόσο άδοξα... Να κάτσουμε απλά σιωπηλά... Σας παρακαλώ ας το κάνουμε. Όσοι συμφωνείται αντί για να like γράψτε από κάτω ένα ναι. Ένα και και εγώ μέσα είμαι. Παρακαλώ όλους τους φίλους μου στο FB που έχω, δημοσιογράφους, ανθρώπους της showbiz... Σας ευχαριστώ», ανάφερε το αρχικό μήνυμα του Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Η αρχική ανάρτηση:

Η πρωτοβουλία βρήκε μεγάλη ανταπόκριση. Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ευχαρίστησε όσους την «αγκάλιασαν» και απηύθυνε νέο κάλεσμα μέσω video που ανέβασε στο Facebook.

Παράλληλα, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας «ενάντια στις πολιτικές που καίνε τις ζωές μας», καλεί η ΛΑ.Ε., αύριο Τρίτη, στις 19:30, στην πλατεία Κλαυθμώνος.