Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

κερια



Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να σβήνονται γρήγορα τα κεριά που ανάβουμε στην εκκλησία

Μαθαίνουμε από τον Συναξαριστή του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου (26/10), ότι υπήρχε κάποιος ονόματι Ονησιφόρος, στον τάφο του Αγίου, ο οποίος είχε την διακονία να ανάβει και να σβήνει τις λαμπάδες και τα κεριά που έφερναν οι Χριστιανοί μπροστά στην εικόνα του Αγίου, όταν πήγαιναν να προσκυνήσουν.



Κάηκε διαμέρισμα στη Δραπετσώνα - Ο ιδιοκτήτης φώτιζε με κεριά

Φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου σε πολυκατοικία στη Δραπετσώνα. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να την σβήσουν χωρίς να υπάρξουν τραυματίες.



Σιωπηλή διαμαρτυρία στο Σύνταγμα για τα θύματα των πυρκαγιών (Φωτογραφίες)

Βουβή διαμαρτυρία πραγματοποίησαν πολίτες το βράδυ της Δευτέρας στο Σύνταγμα στη μνήμη των νεκρών στις φονικές πυρκαγιές της Αττικής. Χρησιμοποιώντας κεριά σχημάτισαν μία καρδιά και την ημερομηνία της πυρκαγιάς.



Συγκέντρωση με κεριά σήμερα στο Σύνταγμα για τους νεκρούς στο Μάτι

Συγκέντρωση προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων που άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά της περασμένης Δευτέρας, θα πραγματοποιεί απόψε στην πλατεία Συντάγματος.



Γκαγκαλούδης για τη τραγωδία: «Ελάτε στο Σύνταγμα με κεριά»

Ο 39χρονος μπασκετμπολίστας Γιάννης Γκαγκαλούδης δεν έμεινε ασυγκίνητος από την τραγωδία στο Μάτι και οργανώνει συγκέντρωση στο Σύνταγμα τη Δευτέρα το βράδυ (30/7) για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων των καταστροφικών πυρκαγιών.



Με αυτό το κόλπο δεν θα ξαναστάξουν ποτέ τα κεριά σας!

Ας σας αρέσει η ατμόσφαιρα που κάνουν τα κεριά και αγοράζετε συχνά, τότε σίγουρα σε κάποια από τις αγορές σας θα έχετε αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τα κεριά που στάζουν.

Τι μπορεί να κάνει κανείς από πριν ώστε να μη βρεθεί αντιμέτωπος με αυτό το αντιαισθητικό πρόβλημα;