Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

ματι



Εισαγγελέας για Μάτι: «Αν υπήρχε σύστημα έγκαιρης ενημέρωσης των πολιτών θα είχαν σωθεί ζωές»

Καταπέλτης για την έλλειψη συστήματος έγκαιρης ενημέρωσης των πολιτών στην πυρκαγιά στο Μάτι το 2018, εμφανίστηκε ο εισαγγελέας στην πολύκροτη δίκη προτείνοντας την ενοχή των 4 από τους πρώτους 7 κατηγορούμενους, όλοι τους υψηλόβαθμα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος.



Ποιος Άγιος λύνει τα μάγια και ποιος προστατεύει από το κακό μάτι;

Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει «κακό μάτι», είναι μάλλον μια άποψη ενός άκρατου εγωκεντρισμού ανθρώπων που θεωρούν ότι τα ελέγχουν όλα! Φυσικά και υπάρχει «κακό μάτι» και το αποδέχεται με σοβαρή προσέγγιση και η Εκκλησία.



ΕΝΦΙΑ: Απαλλαγή και για το 2021 για το Μάτι και τις πυρόπληκτες περιοχές του 2018

Παράταση του καθεστώτος απαλλαγής από τον ΕΝΦΙΑ και στο 2021 για τα ακίνητα που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2018 στο Μάτι, συνολικά την Ανατολική Αττική και την Κορινθία προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε στην Βουλή.



Τραγωδία στο Μάτι: Ο ανακριτής κατέσχεσε το μηχάνημα με τις συνομιλίες της Πυροσβεστικής

Υλικό που θα βοηθήσει το έργο της ανάκρισης στην εκτίμηση των ποινικών ευθυνών για την τραγωδία στο Μάτι αναμένει ο ανακριτής της υπόθεσης από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προς την οποία ο δικαστικός λειτουργός απέστειλε κρίσιμο στοιχείο που κατέσχεσε πριν από λίγες ημέρες από χώρο ιδιωτικής εταιρίας.



Μάτι: Προθεσμία να απολογηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου πήρε η Ρένα Δούρου

Προθεσμία να απολογηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου έλαβε, από τον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της τραγωδίας στο Μάτι, η πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.



ΕΝΦΙΑ: Απαλλάσσονται και το 2020 οι πυρόπληκτοι σε Μάτι και Κινέττα

Την απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ και για το 2020 για τους πυρόπληκτους στο Μάτι και την Κινέττα στις 23 και 24 Ιουλίου του 2018 προβλέπει τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών.