Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η ηθοποιός Κατερίνα Βρανά



Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες stand up comedians της εποχής μας. Η Κατερίνα Βρανά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Μαλαισίας μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η Κατερίνα Βρανά ήταν στην Κουάλα Λουμπούρ για να συμμετάσχει σε παγκόσμιο φεστιβάλ κωμωδίας. Εκεί, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και πήγε στο νοσοκομείο.

Της διαγνώσθηκε σκωληκοειδίτιδα αλλά δυστυχώς δημιουργήθηκαν επιπλοκές και αντιμετωπίζει σοβαρή σηψαιμία και λόγω μόλυνσης στους πνευμονες η αναπνοή της υποστηρίζεται μηχανικά.

Η Κατερινά Βράνα είχε κατακτήσει την τρίτη θέση στο βάθρο των νικητών στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand up comedy «Το Πιο Αστείο Άτομο Του Κόσμου» που είχε διοργάνωσει το Laugh Factory το 2016 .

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην Αγγλία. Από το 2014, πηγαινοέρχεται μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας και ζει δύο τρεις μήνες τον χρόνο στην Αυστραλία. Κάνει stand-up comedy στα αγγλικά και στα ελληνικά, κι έχει δώσει παραστάσεις σε Ελλάδα, Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία και άλλες.