Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

βρανα



Σαν σήμερα γεννιέται η πληθωρική Σπεράντζα Βρανά

Το πραγματικό όνομα της Σπεράντζας Βρανάς ήταν Ελπίδα Χωματιανού και γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 1928 στο Μεσολόγγι. Ορφάνεψε από μικρή και σε ηλικία 15 ετών άρχισε τη θεατρική της καριέρα από τους θιάσους των λεγόμενων «μπουλουκιών», όπου εκπαιδεύτηκε σε όλα τα θεατρικά είδη: πρόζα, μουσική, κωμωδία, οπερέτα.



Αναρρώνει στο σπίτι της η κωμικός Κατερίνα Βρανά: «Πρέπει να ξαναμάθει να περπατάει»

Στο σπίτι της βρίσκεται μετά την μακρόχρονη περιπέτεια με την υγείας της η κωμικός Κατερίνα Βρανά, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της με ανάρτηση στο facebook. 



Εξιτήριο πήρε η Κατερίνα Βρανά μετά από δυόμιση μήνες νοσηλείας

Η βραβευμένη Stand Up Comedian Αικατερίνη Βρανά έλαβε σήμερα εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ύστερα από δυόμιση μήνες νοσηλείας.



Κατερίνα Βρανά: Ακόμη στο νοσοκομείο. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της

Σε νοσοκομείο της Μαλαισίας νοσηλεύεται η Κατερίνα Βρανά, τους τελευταίους δύο μήνες.

Η ηθοποιός και μία από τις πιο ταλαντούχες stand up comedians της εποχής μας βρισκόταν στη χώρα, στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας σε Μαλαισία και Σιγκαπούρη, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης.



Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η ηθοποιός Κατερίνα Βρανά

Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες stand up comedians της εποχής μας. Η Κατερίνα Βρανά νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Μαλαισίας μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η Κατερίνα Βρανά ήταν στην Κουάλα Λουμπούρ για να συμμετάσχει σε παγκόσμιο φεστιβάλ κωμωδίας. Εκεί, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και πήγε στο νοσοκομείο.