Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Εξιτήριο πήρε η Κατερίνα Βρανά μετά από δυόμιση μήνες νοσηλείας



Η βραβευμένη Stand Up Comedian Αικατερίνη Βρανά έλαβε σήμερα εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ύστερα από δυόμιση μήνες νοσηλείας.

Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν, η κ. Βρανά είχε εισαχθεί στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών όταν ήρθε από το νοσοκομείο της Μαλαισίας, στο οποίο νοσηλεύθηκε για έναν μήνα. Εκεί είχε υποβληθεί σε επείγουσα σκωληκοειδεκτομή και ειλεοστομία, λόγω ευρημάτων φλεγμονής ειλεού και τυφλού. Μετεγχειρητικά είχε εμφανίσει βαρύτατο σηπτικό σοκ και πολυοργανική ανεπάρκεια.

Κατά την εισαγωγή της στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, την ανέλαβε ομάδα εξειδικευμένων γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (χειρουργοί, λοιμωξιολόγοι, ηπατολόγοι, νευρολόγοι, οφθαλμίατροι, αιματολόγοι, αναισθησιολόγοι, γαστρεντερολόγοι).

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της υπεβλήθη στο σύνολο των ενδεδειγμένων θεραπευτικών πράξεων, συντηρητικών και επεμβατικών, με αποτέλεσμα την προοδευτική βελτίωση της γενικής κατάστασής της.

Η κ. Βρανά, μετά την έξοδό της, θα παρακολουθείται τακτικά από τους γιατρούς του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και θα ακολουθήσει κύκλο φυσιοθεραπείας.