Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Σε Ισραήλ και Παλαιστίνη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ



Συναντήσεις με αντιπροσωπείες αριστερών και προοδευτικών πολιτικών κομμάτων τουΙσραήλ και της Παλαιστίνης, προγραμματίζει ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στον Ιούνιο, αντιπροσωπεία του οποίου αναχωρεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου για επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη.
 
Στην αποστολή θα μετέχουν οι Πάνος Ρήγας (γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ), Γιάννης Μπουρνούς (μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος του Τομέα Ευρωπαϊκής Πολιτικής, Διεθνών Σχέσεων, Εξωτερικής Πολιτικής και Ελληνισμού της Διασποράς), Ανδρέας Μιχαηλίδης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χίου), Αντώνης Μαρκόπουλος (συντονιστής Τμήματος Εξωτερικής Πολιτικής) και Νεκτάριος Μπουγδάνης (μέλος της Γραμματείας του Τμήματος Εξωτερικής Πολιτικής).
 
Ο γραμματέας και τα στελέχη του κόμματος θα συναντηθούν με αντιπροσωπείες αριστερών και προοδευτικών πολιτικών κομμάτων του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, υψηλούς θεσμικούς εκπροσώπους της Παλαιστινιακής Αρχής και του παλαιστινιακού Κοινοβουλίου, καθώς και με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και της ακαδημαϊκής κοινότητας.