Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

ΣΥΡΙΖΑ



Κασσελάκης για έκθεση Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Μήπως ο Μητσοτάκης να αφήσει τις θεωρίες συνωμοσίας και να κοιταχτεί στον καθρέφτη του;

«Δύο μήνες μετά το ψήφισμα- κόλαφο του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, έρχεται τώρα η έκθεση- κόλαφος του State Department για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του.



Νάσος Παπαργυρόπουλος για την υποψηφιότητά του με τον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν ξέρω αν ο πατέρας μου θα με στηρίξει

«Δεν ξέρω αν ο πατέρας μου θα με στηρίξει» ανέφερε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Παπαργυρόπουλος για τον πατέρα του Αργύρη που έχει δηλώσει πρόσφατα πως ψηφίζει «60 χρόνια Νέα Δημοκρατία».



Καινούργιου: «Δεν μου αρέσει ο πόλεμος κατά του Δ.Παπανώτα – Έπεσαν όλοι να τον φάνε»

Τις επιθέσεις που δέχεται και τη διαγραφή του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου δείχνοντας ότι τον… λυπάται.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι δεν συμφωνεί με αυτά που είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για τη Μπέττυ Μαγγίρα αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν της αρέσουν οι επιθέσεις κατά του παρουσιαστή.



ΣΥΡΙΖΑ: Οι αποκαλύψεις των FT επιβεβαιώνουν την ύπαρξη μυστικής διπλωματίας από πλευράς της κυβέρνησης

«Μετά και τις σημερινές αναφορές του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Μαρινάκη στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών καλούμε τον κ.



ΣΥΡΙΖΑ: Τα δημόσια νοσοκομεία καταρρέουν εξαιτίας της ακραίας υποστελέχωσης

«Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη πανηγυρίζει για τις “γενναίες μεταρρυθμίσεις” της στο ΕΣΥ και τα επί πληρωμή απογευματινά χειρουργεία με τον τιμοκατάλογο της ντροπής, τα δημόσια νοσοκομεία καταρρέουν εξαιτίας της ακραίας υποστελέχωσης», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.



Μπεκατώρου για Παπανώτα: Χαίρομαι που το κόμμα έχει γρήγορα αντανακλαστικά

«Χαίρομαι που το κόμμα έχει γρήγορα αντανακλαστικά», είπε η Σοφία Μπεκατώρου μετά την αποπομπή του Δημήτρα Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.