Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024 -

ΣΥΡΙΖΑ



Τσαπανίδου μετά την ορκωμοσία: Είμαι αποφασισμένη να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου

Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ορκίσθηκε σήμερα η Πόπη Τσαπανίδου κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής.

Η Πόπη Τσαπανίδου έδωσε θρησκευτικό όρκο και ως πρώτη επιλαχούσα της λίστας των υποψηφίων Βουλευτών Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. καταλαμβάνει την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου, ο οποίος παραιτήθηκε του βουλευτικού του αξιώματος.



ΣΥΡΙΖΑ: Η εκπαίδευση είναι καθολικό αγαθό και όχι προνόμιο για λίγους

Με μία σκωπτική ανακοίνωση απάντησε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στην δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για το πρόβλημα στέγης που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί στα νησιά.



«Σφάζονται» στον ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές ζητά η Γεροβασίλη

Σε κατάσταση πλήρους διάλυσης εμφανίζεται η αξιωματική αντιπολίτευση, την ώρα που η κοινοβουλευτική της ομάδα έχεο πλέον μόνο 34 βουλευτές, μετά και την διαγραφή της Αθηνάς Λινού.



Φαραντούρης: Σκοπεύω να τιμήσω την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων – Είμαι παρών και περιμένω τις εξελίξεις

«Ο πολιτικός χρόνος που μεσολαβεί από τώρα μέχρι τότε είναι πολύς» απάντησε αρχικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης, ερωτηθείς τι στάση θα κρατήσει εάν στην κρίσιμη, όπως όλα δείχνουν, συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής τον Σεπτέμβριο, ανοίξει διαδικασία εκλογής νέου προέδρου.



Διαγράφεται η Αθηνά Λινού από τον ΣΥΡΙΖΑ

 Στην διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης που τελικά δικαίωσε πλήρως τον Παύλο Πολάκη για όλα όσα έχει καταγγείλει σε βάρος της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ζητήθηκε η παραίτησή της από την βουλευτική έδρα, από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη για λόγους διαφάνειας. 



Στον ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν την πόρτα της εξόδου στον Κασσελάκη

Η Πόπη Τσαπανίδου συναντήθηκε με τον Μανώλη Καπνισάκη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου και αποδέχτηκε τελικά την βουλευτική έδρα του παραιτηθέντα Όθωνα Ηλιοπούλου, ως επιλαχούσα.