Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

αντιπροσωπεία



Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ εξελέγη η Τόνια Μοροπούλου

Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ εξελέγη το περασμένο σαββατοκύριακο η Τόνια Μοροπούλου, επικεφαλής της παράταξης ΔΗΠΑΜ, με 100 ψήφους επί 169 ψηφισάντων.

Η συγκρότηση του Προεδρείου της Αντιπροσωπείας ΤΕΕ έχει, μέχρι στιγμής, ως εξής:



Άπρακτη έφυγε η αντιπροσωπεία της Ειδικής Αγωγής από τον Πολάκη

Δίχως να εξευρεθεί λύση βγήκε η αντιπροσωπεία επαγγελματιών Ειδικής Αγωγής από το υπουργείο Υγείας και το γραφείο του Παύλου Πολάκη.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας αρνήθηκε όλα τα αιτήματά τους και δεν δόθηκε καμία παράταση στο ζήτημα με τις συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ και τους επιστήμονες της Ειδικής Αγωγής.



Στην Κρήτη πολυμελής κινεζική κυβερνητική αντιπροσωπεία

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» έφθασε αργά τη νύχτα πολυμελής κινεζική κυβερνητική αντιπροσωπεία, φιλοξενούμενη της ελληνικής κυβέρνησης. 



Κρήτη: Φιλοξενούμενη της ελληνικής κυβέρνησης- Πολυμελής κινεζική κυβερνητική αντιπροσωπεία

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» έφθασε απόψε πολυμελής κινεζική κυβερνητική αντιπροσωπεία, φιλοξενούμενη της ελληνικής κυβέρνησης.



Πυρκαγιά σε αντιπροσωπεία αυτοκίνητων στα Χανιά

Σοβαρές υλικές ζημιές στους χώρους αντιπροσωπείας και συντήρησης αυτοκινήτων στην περιοχή της Σούδας προκάλεσε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα.

Η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε κλήση στις 418 τα ξημερώματα για την εκδήλωση της φωτιάς ενώ υπήρξαν αναφορές και για εκρήξεις.



Σε Ισραήλ και Παλαιστίνη αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ

Συναντήσεις με αντιπροσωπείες αριστερών και προοδευτικών πολιτικών κομμάτων τουΙσραήλ και της Παλαιστίνης, προγραμματίζει ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα στον Ιούνιο, αντιπροσωπεία του οποίου αναχωρεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου για επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη.