Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μέθοδος Γκέμπελς στο Νταβός. Πρόσκαιρα χαιρόμαστε αργότερα κλαίμε



Μια όμορφη παρέα στο Νταβός φάνηκαν να είναι οι πρωθυπουργοί Ελλάδας και Σκοπίων μαζί με τις διαπραγματευτικές τους συνοδείες για το θέμα του ονόματος.

Και όλοι οι Έλληνες άραγε χαρήκαμε που τα βρήκαν οι δύο πρωθυπουργοί; Τα βρήκαν ; τα συμφώνησαν; και τα σχεδίασαν ; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που θα απαντηθεί μελλοντικά. Τώρα πάντως σίγουρα θα ηρεμήσουν τα χειραγωγούμενα πνεύματα τα οποία πρόσκαιρα προσπάθησαν να κατευνάσουν.

Διότι το μεγάλο θέμα του ονόματος δεν τελειώνει με την αλλαγή του ονόματος ενός δρόμου κι ενός αεροδρομίου.

Τσίπρας και Ζάεφ, ήταν σαν δυο νεαροί φίλοι που μιλούσαν την ίδια γλώσσα και που κατέληξαν τελικά μετά από όλη αυτή την βαβούρα ότι θα κάνουν μερικές κινήσεις καλής θελήσεως και μετά βλέπουν και το όνομα.

Η αλλαγή του Συντάγματος τους έβαλε εμπόδια στην εδώ και τώρα λύση, κάτι το οποίο όμως θα διαπραγματευτεί ο Ζάεφ στην χώρα του προκειμένου να ολοκληρωθεί κάποια στιγμή η διαδικασία.

Όμως εδώ, από κοινού οι δύο πρωθυπουργοί, φάνηκε να εφαρμόζουν την μέθοδο του Γκέμπελς που ήταν ο μετρ της πλύσης εγκεφάλου, που διαμόρφωνε απόψεις με έμμεσες και συχνά δόλιες μεθόδους.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ