Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

ονομα



Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για την κόρη του: Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε σήμερα, Δευτέρα (12/2), η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου, Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία την Παρασκευή 9/2 έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. «Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου» είπε ο ηθοποιός και πρώην νικητής του Survivor και μίλησε για το πώς ένιωσε, όταν πήρε την κόρη του πρώτη φορά αγκαλιά.



Τι Νοτοπούλου… τι Σακελλαροπούλου για τον Σπίρτζη: Μπέρδεψε τις Κατερίνες με την ψήφο του;

Υπάρχει αρκετό παρασκήνιο γύρω από την πανηγυρική συνεδρίαση της Βουλής για την εκλογή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα.



«Βικτώρια» το όνομα της νέας κακοκαιρίας - Πού θα «χτυπήσει»

Ένα βαθύ βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο βρίσκεται δυτικά της Σαρδηνίας, θα κινηθεί αργά ανατολικά και από το μεσημέρι της Τρίτης θα προκαλέσει στη χώρα μας μια νέα έντονη κακοκαιρία, που ονομάσθηκε «Βικτώρια» από τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.



Μέγκαν – Χάρι: Και το όνομα αυτού Archie Harrison Mountbatten – Windsor

Και το όνομα αυτού Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ο γιος της Μέγκαν και του Πρίγκιπα Χάρι επιτέλους απέκτησε και όνομα. Το μόνον ερώτημα που απομένει πλέον να απαντηθεί είναι ποιοι θα είναι οι νονοί του μωρού.



"Χιόνη" είναι το όνομα της νέας κακοκαιρίας

«Χιόνη» βαφτίστηκε τελικά από τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ) η νέα κακοκαιρία που… μαγειρεύει ο καιρός. Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, η «Χιόνη» θα φέρει χιονοπτώσεις ακόμη και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας.



Ποια ήταν η «αγαπημένη κόρη των Αθηνών» που έδωσε το όνομά της στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

Τα σχέδια ενός από τους πιο πολυσύχναστους δρομους της Αθήνας, της λεωφόρου Αλεξάνδρας, χαράκτηκαν το 1976 από τον μηχανικό Ιωάννη Γενίσαρλη, ωστόσο χρειάστηκαν 16 χρόνια για να ολοκληρωθεί, καθώς το έργο καθυστέρησε επειδή ο Γ. Νικολαΐδης δεν δέχτηκε να παραχωρήσει το 300 στρεμμάτων κτήμα του για τη δημιουργία του δρόμου.