Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

νταβος



«Με την ψηφιακή ταυτότητα θα ξέρουμε ποιος εμβολιάστηκε και ποιοι θα πρέπει να παίρνουν επιδοτήσεις»

Σε μία εφιαλτική δήλωση προχώρησε στο Νταβός η βασίλισσα Μαξίμη της Ολλανδίας η οποία αποκάλυψε ότι η ψηφιακή ταυτότητα (αυτή που θα αναγκαστούν να παραλάβουν και οι Έλληνες μέχρι τον Αύγουστο του 2026) θα χρησιμοποιείται στο μέλλον για να εντοπίσουν «ποιος πραγματικά έκανε εμβόλιο ή όχι αλλά και ποιος θα πρέπει να παίρνει επιδοτήσεις»!



Με τον πρόεδρο της Microsoft συναντήθηκε στο Νταβός ο Μητσοτάκης

Μετά τις χθεσινές του επαφές με αξιωματούχους της Intel και της Google, σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Microsoft Brad Smith, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.



Συναντήσεις Μητσοτάκη με αξιωματούχους της Google και της Intel στο Νταβός

Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Intel, Pat Gelsinger, με την Πρόεδρο και επικεφαλής επενδυτικών και οικονομικών υποθέσεων (President, Chief Investment Officer, Chief Financial Officer) της Alphabet, μητρικής της Google, Ruth Porat και τον Πρόεδρο της Google για δραστηριότητες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (EMEA), Matt Brittin, συναντήθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο τ



Πρόεδρος WEF προς σύμβουλο Μπάιντεν: «Μπήκαμε στη Νέα Τάξη Πραγμάτων»

Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Μπόργκε Μπρέντε, ανακοίνωσε στην ετήσια σύνοδο στο Νταβός ότι ο κόσμος κινείται προς μια «Νέα Τάξη Πραγμάτων»!

Τόνισε μάλιστα πως έχουν την ικανότητα να δώσουν σε αυτή την νέα εποχή, «μορφή στο πώς θα μοιάζει».



Μητσοτάκης από το Νταβός: Οι ξένοι επενδυτές βλέπουν σήμερα διαφορετικά την Ελλάδα

Την αλλαγή κλίματος για τη χώρα μας στα μάτια της παγκόσμιας επιχειρηματικής κοινότητας, μετά από δέκα χρόνια κρίσης, επιδίωξε να πετύχει ο Κυριακός Μητσοτάκης, στις συναντήσεις που είχε στο Νταβός.



Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο Νταβός: «Ο πλανήτης μας, μας ενώνει με έναν μοναδικό τρόπο».. ΒΙΝΤΕΟ

Έκκληση προς τους ηγέτες του κόσμου να λάβουν άμεσα μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος και να μη θέτουν τα οικονομικά συμφέροντα των χωρών πάνω από τα πραγματικά συμφέροντα των ανθρώπων και των λαών, απηύθυνε η Α.Θ.Π ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος από το βήμα του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.