Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κίνηση κοινωνικής στήριξης από Δήμο Πειραιά



Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η Δήμος Πειραιά, ο οποίος σε συνεργασία με την εταιρεία PepsiCo, διένειμαν τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της Δ' Δημοτικής Κοινότητας.

Η κίνηση αυτή έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε Χαμόγελα!», που υλοποιείται από τον Μάϊο, σε όλες τις Δημοτκές Κοινότητες της πόλης. Τα είδη που διανεμήθηκαν είναι: αναψυκτικά, σπιτικά πατατάκια, αλεύρι, μακαρόνια, ντομάτα σε κονσέρβα, γάλα εβαπορέ, όσπρια, λάδι, γιαούρτια, κουάκερ και χριστουγεννιάτικα γλυκά. Επιπλέον προσφέρθηκαν στους δημότες καφές, σάντουιτς και γλυκίσματα. Οι εταιρείες που προσέφεραν τρόφιμα είναι μεταξύ άλλων οι: Νουνού, Στεργίου, Γευσήνους, Γενική Ταχυδρομική, ΕΚΟ και Nespresso.

Η εκστρατεία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της PepsiCo, «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα», υλοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα στον Πειραιά. Το «φορτηγό που μοιράζει χαμόγελα» της εταιρείας Pepsico, διανέμει τρόφιμα και προϊόντα και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες της πόλης. Από μέρους της η υπεύθυνη για τα προγράμματα κοινωνικής ευθύνης της PepsiCo κα Δέσποινα Γιαννούλη, δήλωσε: «Από την PepsiCo tasty είμαστε πολύ χαρούμενοι που με τη συνεργασία του Δήμου Πειραιά μοιράζουμε τα προϊόντα μας, αλλά και προϊόντα από άλλες εταιρείες που με την καρδιά τους προσέφεραν στους συμπολίτες μας στον Δήμο Πειραιά. 1.000 οικογένειες κάθε μήνα είναι παραλήπτες των προσφορών αυτών. Είμαστε χαρούμενοι που μοιράζουμε χαμόγελα σε αυτούς τους ανθρώπους. Τα προϊόντα που θα δώσουμε περιλαμβάνουν δικά μας είδη όπως είναι αναψυκτικά και σπιτικά πατατάκια, αλλά και από τις προσφορές των άλλων εταιρειών έχουμε σήμερα μακαρόνια, κονσέρβα ντομάτα, γάλατα εβαπορέ, αλεύρι, όσπρια, ελαιόλαδο, γλυκίσματα και ζεστό καφέ».