Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Χριστούγεννα



N.Βαλσάμη: «Δεν έχω κανέναν να μου πει “Χρόνια πολλά” – Μόνο ο γιος μου με κρατάει στη ζωή»

Η Νόρα Βαλσάμη περνάει τα πιο μοναχικά Χριστούγεννα της ζωής της, αφού πλέον έχει δίπλα της μόνο τον γιο της.



Έκκληση για ειρήνη στη Μέση Ανατολή έκανε στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο Πάπας Φραγκίσκος

Στο καθιερωμένο μήνυμά του για τα Χριστούγεννα προς τους καθολικούς πιστούς ο Πάπας Φραγκίσκος αναφέρθηκε, κυρίως, στη Μέση Ανατολή και στην ανάγκη να επιτευχθεί ειρήνη ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους.



Κατοικίδια: Ποια γιορτινά φαγητά είναι επικίνδυνα γι’ αυτά και τι να κάνετε για να τα προστατεύσετε

Οι γιορτές είναι συνώνυμες με τις λιχουδιές και τα κατοικίδια μετά χαράς συμμετέχουν στην… κραιπάλη. Ωστόσο μερικά τρόφιμα είναι εντελώς ακατάλληλα γι’ αυτά, προειδοποιεί μία Αμερικανίδα ειδικός.



Ακριβότερο 10,8% έως 11,4% το κόστος του φετινού χριστουγεννιάτικου τραπεζιού

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΙΝ.ΕΜ.Υ.-ΕΣΕΕ), διαπιστώνει μεταβολή της τάξης του 10,8% έως 11,4% στο κόστος του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού, σε σύγκριση με το αντίστοιχο τραπέζι του 2022.



Σε ρυθμούς Χριστουγέννων η αγορά: Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

Ξεκίνησε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Τα καταστήματα είναι ανοιχτά από τις 9.00 πρωί μέχρι τις 21.00 και τα Σάββατα από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.



Η «μαύρη» λίστα με τα πιο επικίνδυνα προϊόντα για την υγεία – Ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης εξηγεί ποια είναι

Στα επικίνδυνα προϊόντα για την υγεία εστίασε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του τη Δευτέρα (18/12) ο πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, τονίζοντας πως πολλά από αυτά «δεν είναι εμφανές ότι είναι επιβλαβή».