Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

δημος



Δούκας: Θέλουμε μια Αθήνα που θα προωθεί το επιχειρείν στο κέντρο, αλλά και στις γειτονιές, με σεβασμό στους κατοίκους

Τη σημασία οικοδόμησης μιας σχέσης εμπιστοσύνης και συνεργασίας μεταξύ δήμου, επιχειρηματικότητας και κατοίκων τόνισαν στην, πρόσφατη, εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών τόσο ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, όσο και ο πρόεδρος του συλλόγου, Σταύρος Καφούνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΣΑ ο κ. Δούκας στον χαιρετισμό του υπογράμμισε:



Θεσσαλονίκη: Έκκληση του δήμου στους δημότες να μην κατεβάζουν σκουπίδια στους κάδους

Έκκληση προς τους δημότες, επαγγελματίες και καταστηματάρχες απευθύνει ο δήμος Θεσσαλονίκης να περιορίσουν στο μέτρο του δυνατού την εναπόθεση απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών στους κάδους. Αιτία της έκκλησης η αυριανή 24ωρη απεργία των εργαζομένων στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, αλλά και το εορταστικό τριήμερο της πόλης.



Ιταλία: Προσοχή εξαπατούν τουρίστες στη Ρώμη!

Μέτρα κατά των «πονηρών» καταστηματαρχών που επιδιώκουν να εξαπατήσουν τους ανυποψίαστους τουρίστες εξετάζει να εφαρμόσει η δημαρχία της Ρώμης, έπειτα από το νέο κρούσμα φουσκωμένου λογαριασμού που πλήρωσε ένα ζεύγος Ιαπώνων, είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Οι τουρίστες είδαν μετά το γεύμα τους στο ιστορικό Antico Caffè di Marte να τους έρχεται λογαριασμός 429,80 ευρώ.



Κοζάνη: «Τρύπα» 540.000 ευρώ στα ταμεία του Δήμου

Αρχίζει άμεσα διαχειριστικός έλεγχος στα οικονομικά του δήμου Κοζάνης για την περίοδο 2013-14, εξαιτίας ταμειακού ελλείμματος 540.000 ευρώ, που εντόπισαν το 2015 οι ορκωτοί λογιστές μετά έλεγχο που πραγματοποίησαν στα ταμείο του δήμου.



Νοτοπούλου: Θα είμαι μπροστά στην προσπάθεια να αλλάξει η Θεσσαλονίκη

Θα είμαι μπροστά στην προσπάθεια να αλλάξει αυτή η πόλη, δήλωσε η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Κατερίνα Νοτοπούλου, ερωτηθείσα εάν θα είναι υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.



Δήμος της Ιταλίας πρότεινε σε Ρίβερ και Μπόκα να γίνει εκεί ο τελικός

Ο τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες μεταξύ Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς έχει περάσει από χίλια κύματα και το πιο πιθανό σενάριο αυτήν τη στιγμή φαντάζει ο επαναληπτικός αγώνας να πραγματοποιηθεί τελικά, αλλά εκτός χώρας. Για την ακρίβεια, κάπου μακριά από τη Λατινική Αμερική γενικότερα…