Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ηράκλειο: «Σώθηκε» το χέρι της κοπέλας που ακρωτηριάστηκε σε τροχαίο



Καλά ειναι τα νέα για τη νεαρή κοπέλα που ακρωτηριάστηκε το χέρι της, έπειτα από τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς πέτυχε η χειρουργική επέμβαση για την επανασυγκόλληση του χεριού της. 

Η κοπέλα είχε χθες το πρωί μεταφερθεί εσπευσμένα στην Αθήνα στο νοσοκομείο ΚΑΤ από το Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργείο για την επανασυγκόλληση του χεριού της. Ευτυχώς η εγχείρηση στέφθηκε με επιτυχία, σύμφωνα με το cretalive.gr.

 

Το σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης, γύρω στις 5.30 τα ξημερώματα, στην περιοχή του Γιόφυρου στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο οποίο τραυματίστηκε η 25χρονη κοπέλα, καθώς και δύο ακόμη άντρες, ηλικίας 19 και 30 ετών, αλλά πιο ελαφρά. 

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για σύγκρουση δύο μοτοσικλετών. Ωστόσο, τελικά αποδείχθηκε ότι η κοπέλα και οι δύο άντρες επέβαιναν όλοι μαζί σε ένα μηχανάκι, το οποίο εξετράπη της πορείας του πάνω σε γέφυρα. Οι δυο νεαροί τραυματίστηκαν στο χέρι και στο πόδι, ενώ η κοπέλα συγκρούστηκε στο κάγκελο της γέφυρας και χτύπησε πολύ σοβαρά στο χέρι.