Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ακρωτηριασμός



Ακρωτηριάστηκε 51χρονος εργάτης σε νταμάρι στη Νάξο

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σε νταμάρι στο Κυνίδαρο Νάξου με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί 51χρονος ο οποίος ζει στο χωριό. 

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας, όπου ο 51χρονος ενώ δούλευε στο νταμάρι, μια μαρμάρινη πλάκα που αποκολλήθηκε από το βουνό έπεσε στο δεξί του πόδι με αποτέλεσμα να του το ακρωτηριάσει ακαριαία από την κνήμη και κάτω.



«Ίσως ακρωτηριάσουμε δάχτυλα λόγω κρυοπαγήματος» λέει Έλληνας γιατρός στις ΗΠΑ

21 άνθρωποι εκτιμάται ότι έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους από το πολικό ψύχος που έχει παραλύσει τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Στάθη Πουλακίδα, γιατρό στο νοσοκομείο John H. Stroger Jr. Στο Σικάγο, εννέα ακόμη άνθρωποι (από 12 που ήταν χθες Πέμπτη) πέθαναν από αιτίες που σχετίζονται με το κρύο τις τελευταίες ώρες.



Τραγικό ατύχημα στη Σκόπελο: 43χρονη ακρωτηριάστηκε από μηχανή του κιμά

Εκοβε κιμά με τη μηχανή και από άγνωστο λόγο η μηχανή τής ξέφυγε, με αποτέλεσμα να της κόψει το δεξί χέρι και να την τραυματίσει σοβαρά.

Παροχή τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας κρινόταν χθες στις 2 το μεσημέρι ότι χρειαζόταν μία 43χρονη ημεδαπή που διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου.



Του ακρωτηρίασαν χέρια και πόδια μετά από γλείψιμο σκύλου – Κίνδυνος σηψαιμίας αν σας γλείφουν τα κατοικίδιά σας

Ένας άνδρας 48 ετών από το Ουισκόνσιν των ΗΠΑ έπαθε σηψαιμία, που οδήγησε στον ακρωτηριασμό των ποδιών και των χεριών του. Και η πιο πιθανή πηγή της καταστροφικής μόλυνσης ήταν ο ίδιος του ο σκύλος.
 


Κτηνωδία! Ακρωτηρίασε κουταβάκι και το πέταξε για νεκρό

Ο αρρωστημένος δράστης έκοψε τα πόδια και την ουρά του κουταβιού και το πέταξε για νεκρό. Το άτυχο κουταβάκι κατάφερε να κρατηθεί για λίγο στη ζωή. Αλλά πέθανε στη διάρκεια επέμβασης μετά τη διάσωσή του από δάσος στην περιοχή Spanca της Τουρκίας.



Πέθανε ο 32χρονος εργάτης που ακρωτηριάστηκε στη Λάρισα

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 32χρονος που είχε τραυματιστεί σοβαρότατα στο εργοστάσιο που εργαζόταν στο δρόμο Λάρισας - Συκουρίου.

Ο 32χρονος κατέληξε τα ξημερώματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους.