Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

χερι



Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα: Τα 9 μέτρα που μπορείτε να λάβετε για να προστατέψετε τα χέρια σας

Το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα είναι κάτι που πλήττει εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, και προκαλείται από πίεση στο μέσο νεύρο.

Όταν το μέσο νεύρο περνά από τον καρπό σας, περνά μέσα από μια στενή διαδρομή, τον καρπιαίο σωλήνα. Εάν εμφανίσετε οποιοδήποτε πρήξιμο στον καρπό σας, αυτό το «τούνελ» πιέζεται και «τσιμπάει» το μέσο νεύρο, το οποίο προκαλεί τα συμπτώματά σας.



Καρχαρίας αρπάζει γυναίκα από το χέρι και τη τραβάει στο νερό

H 34χρονη Μελίσα Μπράνινγκ στην Αυστραλία, θεώρησε έξυπνο τα επιχειρήσει τα ταΐσει με το χέρι έναν καρχαρία, αλλά θα το θυμάται για πάντα:

Ο καρχαρίας την άρπαξε και την τράβηξε στο νερό πριν η ίδια και οι φίλοι της την τραβήξουν από το νερό Όπως είπε δεν τολμούσε καν να το κοιτάξει όταν την έβγαλαν από το νερό, φοβούμενη τα χειρότερα.



Μελάνωμα: Πόσες ελιές (αριθμός) στο χέρι σας δείχνουν αυξημένο κίνδυνο

Το μελάνωμα μπορεί πάντως να εμφανισθεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος, αλλά επιβάλλεται εγρήγορση αν δείτε ακανόνιστου σχήματος ελιές στο χέρι σας.



ΕΦΚΑ: Το χέρι βαθιά στην τσέπη θα βάλουν οι μισοί οφειλέτες

Το χέρι βαθιά στην τσέπη καλούνται να βάλουν οι μισοί εκ των μη μισθωτών οφειλετών προκειμένου να καταβάλουν τις εισφορές τους. 



Το τατουάζ στο χέρι της Κέιτ που προσπάθησε να ξεφορτωθεί αλλά

Η έγκυος Κέιτ Μίντλετον έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα μπλε, ενώ οι...εικασίες για το φύλο του μωρού που κυοφορεί οργιάζουν.

Η 36χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ επισκέφτηκε ένα γυναικολογικό κέντρο στο Λονδίνο φορώντας μπλε φόρεμα και μαντό με λευκά σιρίτια.



Η Μελάνια αφήνει στο παρά... πέντε ασυνόδευτο τον Τραμπ στο Νταβός

Όργιο φημών για την ξαφνική αλλαγή των σχεδίων της Μελάνια Τραμπ να αφήσει στο παρά... πέντε ασυνόδευτο τον σύζυγό της στο Νταβός.

Η λιτή ανακοίνωση του Λευκού Οίκου ότι τελικά η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ 1δεν θα συνοδεύσει τον