Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Χάος στους δρόμους της Αθήνας - Ποιοί δρόμοι έχουν κίνηση



Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα σημειώνονται, από το πρωί, σε μεγάλους οδικούς άξονες της Αθήνας λόγω των στάσεων εργασίας που πραγματοποιούν τα μέσα σταθερής τροχιάς, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που προκήρυξαν για σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Τροχαία, η κίνηση στους δρόμους είναι ιδιαίτερα αυξημένη από το πρωί στην Αθηνών -Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) από το ύψος του Ρέντη έως την Αχαρνών, και στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος) από το ύψος της Μεταμόρφωσης έως τα ΚΤΕΛ. Πολύ αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Παράλληλα, αυξημένη είναι η κίνηση και στους εξής δρόμους: Θηβών, Πέτρου Ράλλη, Αλεξάνδρας (άνοδος), Μεσογείων (στην είσοδο), Κατεχάκη (στο ρεύμα από Ηλιούπολη), στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από τον Άγιο Σώστη, στη Βασιλίσσης Αμαλίας στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και στην Λεωφόρο Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) από Αμφιθέας προς ΣΕΦ.