Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

μέσα μεταφοράς



Απεργία Τετάρτη 17 Απριλίου: Ποιοι συμμετέχουν –Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Απεργιακός κλοιός αύριο, Τετάρτη 17 Απριλίου, στη χώρα, καθώς η ΓΣΕΕ κήρυξε πανελλαδική απεργία με αιτήματα τις αυξήσεις στους μισθούς, την επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων και την προστασία του εισοδήματος από την ακρίβεια.



Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Πώς θα κινηθούν λεωφορεία – τρόλεϊ, τι θα γίνει με μετρό και προαστιακό

Μετ’ εμποδίων θα γίνονται οι μετακινήσεις στην Αθήνα μεθαύριο, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, ημέρα που θα διεξαχθεί η απεργία της ΑΔΕΔΥ, καθώς το ένα μετά το άλλο τα σωματεία των εργαζομένων στον κλάδο των μεταφορών εξαγγέλλουν κινητοποιήσεις.



Έτσι θα κινηθούν τα δρομολόγια των ΜΜΜ για τη Δευτέρα του Πάσχα

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σήμερα Δευτέρα του Πάσχα.

Αναλυτικά:

Δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ

-Για όλα τα οχήματα (λεωφορεία και τρόλεϊ) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής.

Δρομολόγια μέσων σταθερής τροχιάς



Ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό την Τρίτη - Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς στην απεργία

Πολύ δύσκολη θα είναι η κίνηση των επιβατών την ερχόμενη Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου καθώς οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες αποφάσισαν την πραγματοποίηση απεργίας αντιδρώντας στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, στο πλαίσιο.



Η πρώτη χώρα στον κόσμο όπου οι μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα είναι δωρεάν

Από το ερχόμενο καλοκαίρι θα ισχύουν δωρεάν μετακινήσεις στα τρένα, τα τραμ και τα λεωφορεία στο Λουξεμβούργο, σύμφωνα με τα σχέδια της κυβέρνησης συνασπισμού του Ξαβιέ Μπετέλ, ο οποίος ορκίστηκε για δεύτερη θητεία στην πρωθυπουργία χθες Τετάρτη, αναφέρει δημοσίευμα της Guardian.



Χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς και πλοία η χώρα την Τετάρτη

Σε νέα εικοσιτετράωρη γενική απεργία την προσεχή Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και σε συλλαλητήριο στην Αθήνα, στις 11 πμ, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, αλλά και σε ανάλογες συγκεντρώσεις σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, προχωράει η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ).