Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Αίγιο: Τα σπαρακτικά λόγια του τραγικού πατέρα



Στο σκηνικό της τραγωδίας στο Αίγιο η ανείπωτη θλίψη και η απέραντη οργή κατέχουν πρωταγωνιστική θέση. «Άνοιξε το κεφαλάκι του. Το πήρα αγκαλιά και το φίλησα. Και η μανούλα μου. Θέλω να πω στην αστυνομία να μην τον αφήσουν, γιατί θα κάνω κακό και ας πάω φυλακή, δεν με νοιάζει. Πήγε και ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, ήταν μεθυσμένος» ανέφερε σε κατάσταση σοκ και με δάκρυα στα μάτια ο τραγικός πατέρας.

Μέσα σε μία στιγμή έχασε την 67χρονη μητέρα του και το μόλις ενός έτους μωρό του, όταν 28χρονος οδηγός, που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος σημαιοφόρος στο Πολεμικό Ναυτικό, τους παρέσυρε και τους σκότωσε.

Η μητέρα του βρέφους ζητά, από τη μεριά της, την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

Ο οδηγός, σύμφωνα με την Αστυνομία, εγκατέλειψε τα θύματά του αβοήθητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραφε το ασημί αυτοκίνητο που λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής παρέρυρε τη γιαγιά και το εγγόνι της. Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην παλαιά εθνική οδό Πατρών- Αιγίου κοντά στο χωριό Καμάρες.

Πάντως μαρτυρίες από το Αίγιο κάνουν λόγο για απόπειρα του δράστη να εξαφανιστεί προσεγγίζοντας σκάφος που έχει στην ιδιοκτησία του και που βρισκόταν στην παραλία του Λόγγου, όπου και συνελήφθη.

Συγκλονισμένος ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ερινέου, Παναγιώτης Περλέγκας, δεν μπορεί να πιστέψει πως ο πολύ καλός του φίλος έχασε μάνα κα παιδί από τη μια στιγμή στην άλλη. Όπως ο ίδιος λέει στο protothema.gr, τον προηγούμενο μήνα είχαν γλέντια και χαρές στο σπίτι του μικρού Ιωάννη και της άτυχης Ευαγγελίας: Βάφτισαν το αγοράκι τους και ένα μήνα μετά το είδαν να φεύγει από τη ζωή.