Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Με ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης συνεχίζεται η 7η αγωνιστική της A1 μπάσκετ



Μετά το χθεσινό… πρόγευμα με την διεξαγωγή των τριών πρώτων χρονικά αναμετρήσεων, η 7η αγωνιστική της Basket League μας σερβίρει σήμερα το κυρίως πιάτο, που περιλαμβάνει δύο παιχνίδια. 

Ανάμεσά τους αυτό που δεσπόζει σε όλο το πρόγραμμα, το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στην Πυλαία. Ο δικέφαλος του βορρά, μετά την ήττα από τον Ήφαιστο Λήμνου την προηγούμενη εβδομάδα, θέλει να επιστρέψει στις εγχώριες επιτυχίες, προερχόμενος από την σπουδαία νίκη στην Τενερίφη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στο αγωνιστικό, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είναι εκτός μάχης λόγω τραυματισμού, ενώ ο Μαλίκ Πόουπ δεν υπολογίζεται ως έβδομος ξένος για τους γηπεδούχους. 

 

Οι «κίτρινοι», που είναι πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και ψάχνει το «διπλό» για να αναρριχηθεί, είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν κανονικά διαθέσιμους τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Γκάρι Μπελ οι οποίοι αποθεραπεύτηκαν. 

Στο άλλο ματς της ημέρας, η ΑΕΚ που προέρχεται από μεγάλο σερί νικών (έξι στην Ευρώπη), υποδέχεται τον αήττητο στη Λήμνο αλλά χωρίς νίκη εκτός έδρας Ήφαιστο. Οι Μέις, Ξανθόπουλος και Καββαδάς θα απουσιάσουν για τους «κιτρινόμαυρους» που θα υποδεχτούν τον παλιό τους προπονητή, Σωτήρη Μανωλόπουλο. 

Το πρόγραμμα: 

 

Κυριακή (25/11) 

ΑΕΚ-Ήφαιστος Λήμνου (15:00) Cosmotesport4 
ΠΑΟΚ-Άρης (17:30) ΕΡΤ2 

Δευτέρα (26/11) 

 

Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (15:00) ΕΡΤ2 
Ολυμπιακός-Πανιώνιος (19:00) Cosmotesport4