Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

ΠΑΟΚ



Conference League: Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε και Μπριζ – ΠΑΟΚ τα ζευγάρια στους «8»

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε και Μπριζ – ΠΑΟΚ είναι τα παιχνίδια που έβγαλε η κληρωτίδα για τους «8» του Conference League.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των «8»:

  • Μπριζ – ΠΑΟΚ
  • Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε
  • Άστον Βίλα – Λιλ
  • Πλζεν – Φιορεντίνα

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:



ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Ψάχνει την ανατροπή για τους «8»

Στην καυτή Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa Conference League και καλείται να ανατρέψει το 2-0 του «Μάξιμιρ» για να βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.



Λουτσέσκου: Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει τι στόχους έχουμε μπροστά μας, καλύτερα ας παίξει 5Χ5

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραδέχθηκε πως ο ΠΑΟΚ διάγει μία δύσκολη περίοδο αγωνιστικά, ωστόσο, έστειλε μήνυμα αντεπίθεσης ενόψει της ρεβάνς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.



ΠΑΟΚ για την πρόταση του Άρη: Δεν ασχολούμαστε ούτε για αστείο

Ο Άρης εξέφρασε την επιθυμία του ο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, να διεξαχθεί με οπαδούς και των δύο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας ή στην AEL FC Arena, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να το σχολιάζουν λέγοντας πως αυτή τη στιγμή «δεν ασχολούμαστε ούτε για αστείο με αυτό το θέμα».



ΠΑΟΚ: Χωρίς φιλάθλους το ντέρμπι με τον Άρη – Απορρίφθηκε η αίτηση του «δικεφάλου του Βορρά» για αναστολή της ποινής

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, στην πρεμιέρα των playoffs της Σούπερ Λίγκας, θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο.

Η αίτηση αναστολής της τιμωρίας του «δικεφάλου του Βορρά», που επιβλήθηκε από τη ΔΕΑΒ, ζητώντας προσωρινή διαταγή, απορρίφθηκε, επομένως το ματς της Κυριακής θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

 

 



Χωρίς Σαμάτα και Ζίβκο Ζίβκοβιτς o ΠΑΟΚ στην Κροατία

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ, πριν πετάξει για το Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την Ντιναμό (7/3) για τους «16» του Conference League πραγματοποιείται στη Νέα Μεσημβρία.

Ωστόσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν είχε στη διάθεσή του τους Αλί Σαμάτα και Ζίβκο Ζίβκοβιτς, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα τους δούμε και στη λίστα με τους παίκτες που θα είναι στην αποστολή.