Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Άρης



Η Κίνα κατασκεύασε πυρηνικό αντιδραστήρα για ταξίδια στον Άρη

H Κίνα, κατασκεύασε ένα διαστημικό πυρηνικό κινητήρα ύψους 20 ορόφων με σκοπό να πραγματοποιήσει αποστολές στον Άρη διάρκειας τριών μηνών.



Μελέτη: Η βαρυτική έλξη του «κόκκινου πλανήτη» ίσως να επηρεάζει την κίνηση των ρευμάτων στους ωκεανούς της Γης

Μια νέα μελέτη, κατέληξε στο συμπέρασμα πως παρόλο που ο Άρης απέχει κατά μέσο όρο κάπου 225 εκατ. χιλιόμετρα από τη Γη, ίσως να επηρεάζει την κίνηση των ρευμάτων στα βάθη των ωκεανών του πλανήτη μας.



ΠΑΟΚ για την πρόταση του Άρη: Δεν ασχολούμαστε ούτε για αστείο

Ο Άρης εξέφρασε την επιθυμία του ο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, να διεξαχθεί με οπαδούς και των δύο ομάδων στο γήπεδο της Τούμπας ή στην AEL FC Arena, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να το σχολιάζουν λέγοντας πως αυτή τη στιγμή «δεν ασχολούμαστε ούτε για αστείο με αυτό το θέμα».



Ταυτοποιήθηκαν ακόμα τρία άτομα για το επεισόδιο μεταξύ οπαδών Άρη και ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Τρεις νεαροί ακόμα ταυτοποιήθηκαν για εμπλοκή στο οπαδικό επεισόδιο ανάμεσα σε οπαδούς του Άρη και του ΠΑΟΚ τον περασμένο Οκτώβριο, στην περιοχή της Βούλγαρη, στη Θεσσαλονίκη.



Η NASA ζητάει άτομα για να μείνουν στον πλανήτη Άρη – Τα προσόντα που απαιτούνται

Η NASA αναζητά τέσσερα άτομα για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα δοκιμής του προσομοιωτή του πλανήτη Άρη για ένα χρόνο.

Η υπηρεσία βρίσκεται ήδη στα μισά της διαδρομής της πρώτης από τις τρεις προγραμματισμένες αποστολές CHAPEA ή Crew Health and Performance Exploration Analog.



Basket League: Οι διαιτητές στα ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Άρης – ΠΑΟΚ

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τους διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής της Basket League, από τις οποίες ξεχωρίζουν τα ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Άρης – ΠΑΟΚ.