Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

Άρης



Εντοπίστηκαν ίχνη ύπαρξης αρχαίας ζωής στον πλανήτη Άρη

Ανακαλύφθηκαν σημάδια ύπαρξης αρχαίας ζωής στον Άρη καθώς βρέθηκαν οργανικές ενώσεις σε βράχο του «Κόκκινου Πλανήτη».

«Εξωγήινοι στον Άρη δεν έχουν ακόμη βρεθεί, αλλά βρέθηκαν σημάδια ότι ο Κόκκινος Πλανήτης φιλοξένησε ζωή πριν από δισεκατομμύρια χρόνια υπάρχουν», ανέφερε η NASA.



Βαριά τιμωρία στον Άρη για τα μετάλλια στο Κύπελλο – Δύο αγωνιστικές σε όλη την αποστολή

Απόφαση-σοκ για τον Άρη, καθώς όλοι όσοι βρίσκονταν στο φύλλο αγώνα του τελικού του Κυπέλλου τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές, επειδή δεν πήγαν να παραλάβουν τα μετάλλιά τους, όπως ορίζει ο κανονισμός.

Η ποινή αυτή έρχεται να προστεθεί στις πέντε αγωνιστικές που τιμωρήθηκε ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ για την επίθεσή του στη Στεφανί Φραπάρ μετά το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα.



Συνελήφθη προπονητής που απείλησε διαιτητή σε αγώνα Κ15 μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ: Παροδόθηκε μόνος μετά τη μήνυση

Κατηγορούμενος για απειλή σε βάρος του διαιτητή στη διάρκεια πρόσφατης αναμέτρησης ανάμεσα στις ομάδες Κ15 του Άρη και του ΠΑΟΚ για την ειδική κατηγορία της ΕΠΣΜ Κ15, που διεκόπη για τουλάχιστον 40 λεπτά όταν γονείς διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάση που υποδείχθηκε ως οφσάιντ, κατέστη προπονητής τμημάτων υποδομής.



Σουλεϊμάνοφ: Ποινή πέντε αγωνιστικών για απόπειρα βιαιοπραγίας κατά της Φραπάρ

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε τις ποινές σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Άρη με 1-0 και κατέκτησε το 20ο Κύπελλο Ελλάδος του.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας τιμώρησε τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ με πέντε αγωνιστικές αφού αποπειράθηκε να κλωτσήσει την Γαλλίδα διαιτητή Στεφανί Φραπάρ, όπως έγραψε εκείνη στο φύλλο αγώνος.



Μορόν: Στο μυαλό μου μόνο ο τελικός κυπέλλου του Άρη με τον Παναθηναϊκό

Ο άσος του Άρη, Λορέν Μορόν φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», αναφερόμενος στον στόχο του Κυπέλλου και στην αυτοπεποίθηση που τον βοήθησε ο Άρης ώστε να κάνει τη μεγάλη επιστροφή.



«Απαγορευτικό» της ΕΛ.ΑΣ. σε συγκεντρώσεις και πορείες οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη την Κυριακή

Την απαγόρευση δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων και κάθε είδους πιθανών πορειών, από τις 8 το πρωί της Κυριακής (19/05) έως τις 8 το βράδυ, ανακοίνωσε η διεύθυνση αστυνομίας Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των μέτρων που θα ληφθούν για το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Άρη – ΠΑΟΚ, στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης.