Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Πρωι



Δείτε το 6ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα..

Δείτε το 6ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα, με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντα Εφραίμ

 



Γιατί αξίζει να πίνετε νερό αμέσως μόλις σηκώνεστε το πρωί

Το να παραμένετε ενυδατωμένοι είναι σημαντικό για την υγεία σας. Και σε ό,τι αφορά την ώρα της ημέρας και την μορφή της ενυδάτωσης, έχετε πιθανώς τις προτιμήσεις σας.



Γιατί πρέπει να πίνετε ένα ποτήρι χλιαρό νερό κάθε πρωί

Ξυπνάτε το πρωί και το πρώτο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να πιείτε μία κούπα καφέ;

Μπορεί να θεωρείτε ότι αυτό σας ξυπνάει, όμως το σώμα σας έχει άλλες ανάγκες.

Οι ειδικοί συνιστούν αμέσως μόλις ξυπνάτε να πίνετε ένα ποτήρι χλιαρό νερό, διαδικασία που έχει πολύ σημαντικά οφέλη για τον οργανισμό σας.



Αυτή είναι η beauty routine που πρέπει να κάνεις κάθε πρωί!

Σας ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ...φουσκωμένος και δεν ξέρετε τον λόγο; Είναι πολύ πιθανόν να φταίνε κάποιες συσκευές στο σπίτι σας που καίνε πολύ ρεύμα. Δείτε παρακάτω ποιες είναι οι πιο ύποπτες και βάλτε τα δυνατά σας για να αλλάξετε τον τρόπο που τις χειρίζεστε.



Αυτή είναι η καλύτερη ώρα για να ξυπνάς το πρωί

Όπως σίγουρα γνωρίζεις υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων, αυτοί που ξυπνούν πολύ νωρίς το πρωί για να έχουν όλη την ημέρα μπροστά τους να κάνουν πράγματα και αυτοί που δεν είναι τόσο fan του πρωινού ξυπνήματος και απολαμβάνουν να κοιμούνται λίγο παραπάνω (ή και πολύ αν δεν δουλεύουν).



Ντους το πρωί ή το βράδυ; Τα οφέλη σε κάθε περίπτωση

Οι μισοί άνθρωποι προτιμούν να κάνουν ένα ντους το πρωί, όταν ξυπνούν από τον βραδινό ύπνο, και οι άλλοι μισοί ακριβώς πριν πέσουν για ύπνο το βράδυ. Οι ειδικοί συμβουλεύουν σε κάθε περίπτωση να μην χρησιμοποιείτε καθημερινά σαμπουάν, αφρόλουτρα και πολύ σαπούνι, επειδή αφυδατώνετε την επιδερμίδα σας περισσότερο από όσο πρέπει.