Δευτέρα 06 Απριλίου 2020 -
Ελαφριά βροχή

10 °C

Σήμερα, 6. Απριλίου 2020

Ο "τζαμπατζής" πρώην υπουργός στις Σπέτσες - Τι έκανε;Το πανέμορφο νησί των Σπετσών επισκέφτηκε πρόσφατα πρώην υπουργός με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από την αρκετά μικρότερη σύντροφο του.

Το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί του Αργοσαρωνικού επισκέφτηκε πολύ γνωστό νυχτερινό κέντρο, που βρίσκεται στο παλιό λιμάνι, προκείμενου να χαλαρώσει και να πιει το ποτό του ακούγοντας ζωντανή μουσική.

Καθ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, τόσο ο πρώην υπουργός, όσο και η σύντροφος του, έδειχναν ευδιάθετοι, αρκετά ερωτευμένοι και παρήγγειλαν αρκετά ποτά.

Ο γαλάζιος πρώην υπουργός μάλιστα έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση στο Tanqueray με ανθρακούχο νερό, το οποίο όμως φεύγοντας άφησε…  απλήρωτο.

Η είδηση αυτή, όπως ήταν φυσικό, εξαπλώθηκε αρκετά γρήγορα στη τοπική κοινωνία των Σπετσών με τους κατοίκους του νησιού να κάνουν χιούμορ και να στέκονται περισσότερο στο ενδιαφέρον και την προτίμηση που δείχνουν οι επώνυμοι στο νησί τους, παρά στον λογαριασμό που έμεινε απλήρωτος.