Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

μπαρ



Χολαργός: 45χρονος συνόδευσε 43χρονη από το μπαρ στο σπίτι της και τη βίασε

Την απόλυτη φρίκη βίωσε περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου μια 43χρονη στον Χολαργό, όταν ένας 45χρονος από το μπαρ που βρισκόταν, την συνόδευσε στο σπίτι της και τη βίασε.



Κορονοϊός: Ο κίνδυνος σε μπαρ, εστιατόρια και γυμναστήρια - Τι ισχύει με τον καθαρισμό του αέρα

Με την πάροδο του χρόνου επιβεβαιώνεται πως οι ανοιχτοί χώροι μειώνουν τον κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού χωρίς όμως να τον εξαλείφουν. Οι κλειστοί χώροι όμως αποτελούν σημαντικό κίνδυνο. Τι μπορεί να γίνει;



Άγρια συμπλοκή Πακιστανών με Κούρδους σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τριάντα Πακιστανοί με ρόπαλα έκαναν γυαλιά – καρφιά ένα μπαρ που ανήκει σε Κούρδους από τη Συρία και ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από έξι μήνες.



Ιδιοκτήτης μπαρ εξανάγκαζε σερβιτόρες να γίνουν ιερόδουλες

Δεν έφταναν τα έσοδα από τα ποτά που πωλούσε ένα μπαρ στην Ξάνθη στο ζευγάρι των ιδιοκτητών του και ο 34χρονος Έλληνας αποφάσισε να μετατρέψει τις δυο σερβιτόρες σε... ιερόδουλες με το «έτσι θέλω»! Όταν οι κοπέλες αντέδρασαν, δεν δίστασε να τις χτυπήσει μαζί με την 36χρονη σύζυγό του και να τις απειλήσουν!



Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε μαύρο ένοπλο φρουρό σε μπαρ

Σύμφωνα με αξιωματούχους και αυτόπτες μάρτυρες, ένας μαύρος ένοπλος φρουρός σε μπαρ στα προάστια του Σικάγο των ΗΠΑ σκοτώθηκε από την αστυνομία καθώς προσπαθούσε να κρατήσει υπό έλεγχο έναν ύποπτο για περιστατικό με πυροβολισμούς στο μπαρ, στο οποίο τραυματίστηκαν τέσσερις άνθρωποι.



Αυτό το μπαρ απαγόρευσε τη χρήση κινητών τηλεφώνων!

Το Chihuahua Julep, είναι ένα κοκτέιλ μπαρ που άνοιξε στο Ελσίνκι της Φινλανδίας τον Αύγουστο και απαγόρευσε σε όσους το επισκέπτονται να χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα, με στόχο να ενθαρρύνουν την κοινωνικοποίηση των πελατών τους.