Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

πρωην



Η πρώην σύντροφός του τον μαχαίρωσε πάνω σε τσακωμό

Στη σύλληψη ενός 27χρονου προχώρησε τα ξημερώματα η ΕΛ.ΑΣ στην Πάτρα, μετά από επεισόδιο που είχε με την πρώην σύντροφο του, καθώς φέρεται να την τραυμάτισε με μαχαίρι.

 

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12 το βράδυ, στο σπίτι του θύματος στην οδό Κύπρου.



Άγρια δολοφονία στα Κατεχόμενα: 45χρονη βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος - Καταζητείται ο πρώην της

Άφαντος παραμένει από χθες ο Τουρκοκύπριος Φατίχ Τσικρικτσί που σκότωσε με 13 μαχαιριές στο σπίτι στα Κατεχόμενα όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός, την πρώην φίλη του Γκιουλμπαχάρ Ουλουτάν, 45 χρόνων.



Κως: Χειροπέδες στον 60χρονο που πήγε να κάψει ζωντανή την πρώην του!

Είκοσι ημέρες από τότε που περιέλουσε με βενζίνη την πρώην σύζυγό του και απειλούσε να της βάλει φωτιά έξω από την επιχείρησή της στην Κω συνελήφθη βάσει εντάλματος σύλληψης της ανακρίτριας ο 60χρονος που παρέμενε ελεύθερος χάρη στην αναπηρία του ποσοστού 67%!



Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού χαρίζει τα έπιπλα του σπιτιού του στους πυρόπληκτους

O μεσοεπιθετικός του Ερυθρού Αστέρα και πρώην του Ολυμπιακού Μπεν συγκίνησε με την κίνησή του για τους πληγέντες των πυρκαγιών, προσφέροντας όλα τα έπιπλα που έχει το σπίτι του στην Αθήνα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προφίλ του στο Facebook:



Ολίβια Γαβρίλη: Ραγίζει καρδιές το αντίο στον πρώην σύζυγό της Μάνο Αντώναρο

Έφυγε δυστυχώς από τη ζωή ο γνωστός δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος βυθίζοντας στο πένθος τους αγαπημένους του ανθρώπους αλλά και τους συναδέλφους του που τον αγάπησαν πολύ. Ο Μάνος αντιμετώπιζε με χιούμορ και καυστική διάθεση όλα όσα συνέβαιναν στη ζωή του… Πριν χρόνια ερωτεύτηκε την Ολίβια Γαβρίλη. Παντρεύτηκαν και απέκτησαν μαζί δυο υπέροχα παιδιά. Την Αθηνά και τον Αρχέλαο.



Συνέβη κι αυτό στην Κρήτη! Ο πρώην παρέδωσε τη νύφη στον νυν

Το όμορφο παραθαλάσσιο χωριό Πάνορμο Ρεθύμνου επέλεξε ένα ζεύγος Σουηδών για να δώσει όρκους αιώνιας πίστης. Είναι ο αγαπημένος τους τουριστικός προορισμός εδώ και χρόνια κι έτσι αποφάσισαν να τελέσουν τον γάμο τους στο γραφικό ψαροχώρι.