Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ο Δάσκαλος στο Δαμάσι δεν «ξέχασε» να ευχαριστήσει την Παναγία – Οι αντιδράσεις των Ιεραρχών για την περιθωριοποίηση της Εκκλησίας..



Στον απόηχο της διπλής εορτής της 25ης Μαρτίου 2021, μιας συμβολικής για το έθνος μας χρονιάς, αξίζει να ακουστούν κάποιες φωνές που αποτελούν παράδειγμα. Στην εορτή του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, της Υπερμάχου Στρατηγού, αλλά και της συμπλήρωσης των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 η Εκκλησία ακόμα μια φορά περιθωριοποιήθηκε. 

Ο Δάσκαλος τόνισε της Δύναμη της Παναγίας

Με το βίωμα του σεισμού να είναι ακόμα νωπό, το σεισμόπληκτο Δαμάσι εόρτασε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την Επέτειο της συμπλήρωσης των 200 ετών από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 σε ειδικά διαμορφωμένη σκηνή.

Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο διευθυντής και δάσκαλος του δημοτικού σχολείου του Δαμασίου κ. Γρηγόριος Λέτσιος με ιδιαίτερη συγκίνηση ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην Παναγία και τόνισε τη δύναμη της Μητρικής αγκαλιάς της Παναγίας η οποία έσωσε τους μικρούς μαθητές στον πρόσφατο σεισμό. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Orthodoxianewsagency.gr