Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

25η μαρτιου



Πώς αμείβονται οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα που θα εργαστούν την 25η Μαρτίου

Διευκρινίσεις σχετικά με τον τρόπο αμοιβής των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα που θα εργαστούν την 25η Μαρτίου παρέχουν η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) και το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ).



Οι αλλαγές στα δρομολόγια του μετρό και του τραμ για την 25η Μαρτίου

Λόγω της διεξαγωγής παρελάσεων για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μετρό και τραμ την Κυριακή και τη Δευτέρα (24-25 Μαρτίου).



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη μαθητική παρέλαση: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σε οδούς και λεωφόρους του Δήμου Αθηναίων την Κυριακή, λόγω της μαθητικής παρέλασης για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.



25η Μαρτίου: Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τον εορτασμό της επετείου – Άρματα στην Εθνική Οδό

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, με άρματα να κινούνται στην Εθνική Οδό.



Ιστορική συγκυρία η υποδοχή των Ελλήνων Ευζώνων από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής στον Άγιο Νικόλαο στο Σημείο Μηδέν

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος υποδέχθηκε χθες τους Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς της Ελληνικής Δηµοκρατίας για πρώτη φορά στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και Εθνικό Ιερό Προσκύνηµα στο Σημείο Μηδέν, ο οποίος πρόσφατα ξεκίνησε να λειτουργεί. Ακολούθησε σρχιερατική Δοξολογία.