Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Ευχαριστίες του Γέροντα για τις προσευχές μικρών και μεγάλων



Μετά την μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, για πρώτη φορά ο Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός μιλάει αυτή την ώρα σε διαδικτυακή Σύναξη την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ στην ψηφιακή πλατφόρμα www.pemptousia.tv.  “Ευχαριστώ όλους σας για τις προσευχές σας για την ταλαιπωρία της υγείας μου” είπε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου ανοίγοντας και ευλογώντας τη σημερινή Σύναξη. “Πραγματικά, με σύγκίνησε η αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας, που, μικροί και μεγάλοι, προσευχόντουσαν για την ταλαίπωρο ζωή μου”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Τη διαδικτυακή σύναξη με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και Ρουμάνους πιστούς οργανώνει το διαδικτυακό περιοδικό www.pemptousia.gr και τo τηλεοπτικό κανάλι του Πατριαρχείου Ρουμανίας TRINITAS TV και πραγματοποιείται με την ευλογία του Πατριάρχη Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Το θέμα της σύναξης έχει πολύ ενδιαφέρον για τους Ρουμάνους πιστούς, αφού είναι «Η πνευματική σχέση του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπαιδινού με τον Γέροντα Διονύσιο Κολιτσιώτη» (Ρουμάνο μοναχό από την περιοχή Κολιτσού). Ο Ρουμανικής καταγωγής Γέροντας Διονύσιος πήγε στο Άγιον Όρος σε ηλικία 17 ετών, το 1926.

 

 

Μετά το πέρας της Σύναξης, θα μπορείτε να τη δείτε στο on demand περιεχόμενο της PemptousiaTv στην κατηγορία “Ψηφιακό αρχονταρίκι από τον Άθωνα”.

www.pemptousia.tv