Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

0 °C

Σήμερα, 20. Ιανουαρίου 2021

Γέροντας ΕφραίμΟ Γέροντας Εφραίμ μιλά με τον Όμιλο Ορθόδοξης και Ελληνικής Παράδοσης

Το διαδικτυακό περιοδικό «ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ»  σε συνεργασία με τον Όμιλο Ορθόδοξης και Ελληνικής Παράδοσης Πανεπιστημίου Κύπρου στo πλαίσιο των εκδηλώσεών του για τα 25 χρόνια δράσης και προσφοράς του, διοργανώνει την «1η e-Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και τον Όμιλο Ορθόδοξης και Ελληνικής Παράδοσης Πανεπιστημίου Κύπρου». 

   

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ:«Δίνεται μεγάλη τιμή από τον Ουρανό σ’ αυτούς που ψάλλουν»

 

Πραγματοποιήθηκε η 1η e-Σύναξη από το Άγιο Όρος με Αγγλόφωνους Ψάλτες και τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, κατά την εσπέρα της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου 2020. «Δίνεται μεγάλη τιμή από τον Ουρανό σ’ αυτούς που ψάλλουν με πόθο πνευματικό και έχουν μόνιμον αίσθηση ότι είναι παρούσα η χάρις στην λατρεία της Εκκλησίας» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γέροντας.«Διδαχές από τον Άθωνα» (Α΄ Μέρος)

Δείτε το πρώτο μέρος της διαδικτυακής ομιλίας του Γέροντος Εφραίμ, Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου με θέμα: «Διδαχές από τον Άθωνα» και της συζήτησης που ακολούθησε. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2020 του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πειραιώς την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020.