Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

συναξη



ΖΩΝΤΑΝΑ: Διαδικτυακή Σύναξη με τον Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο

Παρακολουθήστε ζωντανά τη Διαδικτυακή Σύναξη με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο που διοργανώνει το Διαδικτυακό περιοδικό «Πεμπτουσία» σε συνεργασία με το TRINITAS TV.



Γέροντας Εφραίμ: Αντίδοτο στην εγκληματικότητα των νέων ο λόγος του Θεού

Στις οικογένειες των πολυτέκνων ήταν αφιερωμένη η σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό, που πραγματοποιήθηκε από τον Άθωνα το βράδυ της Πέμπτης μέσω διαδικτύου και τη διοργάνωσε ο όμιλος Πεμπτουσία.



Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό και Λειτουργούς Ψυχικής Υγείας

Παρακολουθήστε τη “Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ τον Βατοπαιδινό και Λειτουργούς Ψυχικής Υγείας”, που διοργάνωσε το διαδικτυακό περιοδικό ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ, τη Δευτέρα 2 Μαΐου.



Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ νέους και παιδιά της Αρχιεπισκοπής Ιασίου

Το Διαδικτυακό περιοδικό “Πεμπτουσία” σε συνεργασία με το Ρουμανικό κανάλι Doxologia, διοργανώνουν “Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ νέους και παιδιά της Αρχιεπισκοπής Ιασίου”, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Απριλίου στις 19:30 (Ώρα Ελλάδος).



Η Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και το TRINITAS TV

Παρακολουθήστε την «Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου και το TRINITAS TV» που διοργάνωσε το Διαδικτυακό περιοδικό «Πεμπτουσία» σε συνεργασία με το TRINITAS TV το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022.



Η σύναξη από τον Άθωνα με τον γέροντα Εφραίμ και τους φίλους του Doxologia

Παρακολουθήσατε από την ψηφιακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας στο www.pemptousia.tv τη “Διαδικτυακή Σύναξη με τον Γέροντα Εφραίμ και τους φίλους του Doxologia”, η οποία συνδιοργανώθηκε από το Διαδικτυακό περιοδικό “Πεμπτουσία” και το ρουμανικό κανάλι Doxologia.ro