Κυριακή 12 Ιουλίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

33 °C

Σήμερα, 12. Ιουλίου 2020

Εγγραφείτε στο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ ΒατοπαιδινόΟ Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ ανταποκρινόμενος στα μηνύματα πολλών φίλων της Πεμπτουσίας αποδέχθηκε την πρόσκληση μας να απευθύνει λόγο πνευματικό σε μία Διαδικτυακή Σύναξη το πρώτο «Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα», το οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Μεγάλη Παρασκευή 17/04/20.

Η συμμετοχή περί των 2000 ψηφιακών αναγνωστών, καθώς και τα μηνύματα πολλών άλλων φίλων που δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν το πρώτο Ψηφιακό Αρχονταρίκι οδήγησε με την ευλογία του Γέροντα Εφραίμ στην πραγματοποίηση και μίας δεύτερης ψηφιακής συνάντησης.

Το δεύτερο Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου 2020 και ώρα 10:00-12:00. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ και εν συνεχεία θα λάβουν τις σχετικές πληροφορίες εγγραφής και οδηγίες συμμετοχής.

Μετά την εγγραφή σας μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να συνδεθείτε στην ειδική πλατφόρμα στα παρακάτω βίντεο που αναρτούμε.

ΒΙΝΤΕΟ ΟΔΗΓΙΩΝ:

Χρήσιμες Οδηγίες:

Κείμενο με οδηγίες 1

Κείμενο με οδηγίες 2