Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΨΗΦΙΑΚΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΩΝΑ



Εγγραφές για το 7ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως το 7ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 19:00 – 21:00 .

Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κάνοντας κλικ εδώ:



«Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα» – Ρουμανία (Γ΄ Μέρος)

Παρακολουθήστε το τρίτο μέρος από το Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ Καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου και πιστούς από το Πανεπιστημιακό Παρεκκλήσιο Αγίου Νικολάου και Αγίου Ιωάννου του Αποστόλου Κλουζ-Ναπόκα Ρουμανίας.



«Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα» – Ρουμανία (B΄ Μέρος)

Παρακολουθήστε το δεύτερο μέρος από το Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ Καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου και πιστούς από το Πανεπιστημιακό Παρεκκλήσιο Αγίου Νικολάου και Αγίου Ιωάννου του Αποστόλου Κλουζ-Ναπόκα Ρουμανίας.



Εγγραφές για το 5ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό

Το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 θα πραγματοποιηθεί το 5ο Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου.



«Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα» – Ενορία Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Τιφλίδας (Β΄ μέρος)

Παρακολουθήστε το Β΄ μέρος από το Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου και τους ενορίτες του Ι.Ν. Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Τιφλίδας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9/6/2020.



«Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα» – Ενορία Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Τιφλίδας (Α΄ μέρος)

Παρακολουθήστε το Α΄ μέρος από το Ψηφιακό Αρχονταρίκι από τον Άθωνα με τον Γέροντα Εφραίμ, Καθηγούμενο της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου και τους ενορίτες του Ι.Ν. Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Τιφλίδας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9/6/2020.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ: